DELFI žiniomis, nuo šiol šalia J. Jankevičiaus – 23-ejų modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua. Negana to, ši gražuolė gali pasigirti net keliais titulais. 2012 metais šiaulietė pelnė „Mis Šiaulių kraštas“ karūną. Tai atvėrė jai duris į „Mis Lietuva“ konkursą, kuriame pelnė I-osios vicemis titulą.

Po konkurso Greta iškeliavo atstovauti Lietuvai „Mis Visata“ konkurse. Deja, šiuose rinkimuose lietuvei nepavyko iškovoti laurų.

Grožio konkurso titulų susižėrusi šiaulietė Greta prieš porą metų išbandė savo jėgas ir prieš televizijos kameras. Įsiamžino serialuose „Meilė kaip mėnulis“ ir „Apie mus, Kazlauskus“.

Nors pora kartu jau kurį laiką - viešai kartu dar nepasirodė.

DELFI susisiekus su J. Jankevičiumi šis kalbėjo mandagiai, tačiau nuo komentarų susilaikė. Pašnekovas tikino, kad asmeninio gyvenimo detales nori pasilikti sau.

Buvusi Justino mylimoji Jazzu netrukus po skyrybų viešai pasirodė su nauju draugu. Jau kelis mėnesius Jazzu romantiškus jausmus puoselėja Donatui Ivanauskui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)