Keliauninkas V. Radzevčius atskleidė, kad kas kartą prieš kelionę, imasi fizinio aktyvumo. „Prieš kiekvieną kelionę metu svorį ir šį kartą pavyko. Važiuojant traktoriumi man programėlė pranešdavo, kad viršijote dienos aktyvumą“, – spaudos konferencijos metu pokštavo V. Radzevičius.

Kelionės metu teko susidurti su įvairiausiomis užduotimis, kurias sugalvodavo kūrybinė komanda. Didžiulį įspūdį paliko ir kelionėje sutikti žmonės. „Keliaujant per miestelius žmonės nepraleido progos mus pakalbinti. Atsirado ir tokių, kurie stebėjosi, kodėl Starkus traktoriuje, teiravosi, ar jau televizijoje nebedirbu“, – juokėsi Martynas.

Kelionės metu neišvengta ir traumų. „Reikėjo laiko, kol pripratau prie traktoriaus šokinėjimo. Tris kartus trenkiausi su galva, smūgiai buvo gana stiprūs. Kai grįžau namo, žmona sakė, kad truputį trenktas jai atrodau“, – pokštavo V. Radzevičius.

Pasivažinėti traktoriais teko ir muzikinio projekto „X Faktorius“ teisėjams. Prie vairo sėdo Saulius Prūsaitis, Marijonas Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas. Geriausiai sekėsi grupės BIX lyderiui. Jis tapo varžybų nugalėtojų ir džiaugėsi pirma vieta.

Už traktoriaus vairo sėdusį Vytarą palaikė ir anūkas. Mini serialo pristatyme jo dukra augustė sukiojosi su vežimėliu ir jame linksmai besijuokiančiu sūneliu.

Trijų dalių mini serialo „Didžiosios traktorių lenktynės“ premjera jau šį šeštadienį, 19.30 val. Per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)