– Gintare, dažnai merginos savo grožį ryškina ilgalaike antakių korekcija, priauginamomis blakstienomis, geliniais nagais, soliariumu ir panašiai. Ar kuri nors šių procedūrų Jums nesvetima?

– Niekada nesu bandžius priaugintų blakstienų, nes maniškės natūraliai labai ilgos. Antakių tatuiruoti nereikia, nes niekada jų nepešiojau. Gelinius nagus prieš daugybę metų kartą esu bandžius, bet nepasiteisino. Nusilaužiau viską jau per pirmą savaitę, mat esu be galo aktyvi. O štai soliariumais kartais pakankinu savo odą. Kaskart prieš išvykdama į šiltesnius kraštus pasideginu soliariumuose, kad oda nebebūtų tokia jautri saulei ir nesusvilčiau jau pirmomis dienomis.

– Ar dažnai lankotės grožio salonuose?

– Grožio salone lankausi kartą per tris savaites, darausi manikiūrą ir pedikiūrą. Kažkada daugybę pinigų palikdavau kirpėjoms, bet, ačiū Dievui, pavyko atsiauginti natūralią plaukų spalvą ir jau daug metų kirpyklose nebesilankau. Dabar mamyte namuose pakerpa galiukus ir to gana (šypsosi).

– Gal savo kūną gražinate kokiomis nors liaudiškomis procedūromis?

– Jokiomis procedūromis nelepinu kūno. Kartais nueinu į tailandietišką masažą, bet tai darau ne grožio tikslais. Sportas, mityba ir sveikas gyvenimo būdas – mano paslaptis. Atsiprašau, akivaizdu, kad esu labai prasta pašnekovė šia tema.

– Daugelis sako, kad saulė kenkia. O ar Jūs vasarą mėgaujatės saulės voniomis?

– Kadangi vis dar esu pakankamai jauna ir kol kas dar nepajutau salės neigiamo poveikio, tai lepinuosi iš visos širdies. Apskritai, saulė yra pagrindinis mūsų visatos energijos šaltinis. Tikiu, kad saikingai mėgaujantis, ji negali pakenkt.

– Jūs sportuojate, ar ir vasarą sporto salei pertraukos nėra?

– Esu labai aktyvi iš prigimties. Mano visas laisvalaikis susijęs su sportu. Jei kur nors keliauju, tai renkuosi vietas, kuriose galiu užsiimti aktyviomis pramogomis. Deginimasis, man nei pramoga, nei poilsis. O į sporto salę einu tik tuomet, kai per dieną neišeikvoju visos energijos, palieku ten jos perteklių. Tai nėra reguliaru. Vasarą laiko tam beveik nelieka.