Natalija ir Danielius Bunkai yra sulaukę sūnaus, todėl jiedviems teks susitarti, kuriam iš jų atiteks vaiko globa. Tikėtina, kad dėl turto sutuoktiniai taip pat susitars.

Pora jau gerą pusmetį nebegyvena drauge, o jų nesutarimai artimiausiems bičiuliams seniai nebe paslaptis. Apie tai, kad Natalija ir Danielius suka skirtingais keliais ir ketina nutraukti santuoką, pagrindinis Lietuvos naujienų portalas DELFI skelbė šių metų rugsėjo pradžioje. Straipsnį rasite čia.

„Ši situacija man nėra maloni, todėl nelabai norėčiau ką nors komentuoti“, – DELFI sakė N. Bunkė, paklausta apie oficialiai netrukus įvyksiančias skyrybas.

D. Bunkus pirmadienio rytą telefonu neatsiliepė.

Nors daugelis poros draugų džiaugėsi jų tuoktuvėmis 2011-ųjų vasarą, sveikino sulaukus pirmagimio, neilgai trukus žiniasklaidoje buvo atspindėti žinomo verslininko nuotykiai su naktiniuose klubuose sutiktomis merginomis. Sutuoktinių bičiuliai seniai žino apie naktinį Danieliaus laisvalaikį Vilniaus ir Pajūrio naktiniuose klubuose, apie dažnai besikeičiančią šalia jo besisukinėjančių gražuolių draugiją. Nors Natalija iš pradžių bandė saugoti sutuoktinio įvaizdį ir jį teisino, tačiau neapsikentusi tokio savo vyro elgesio vėliau žiniasklaidoje pasakojo, jog santuokos su D. Bunkumi kelias nebuvo rožėmis klotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (785)