Širdies draugas, verslininkas, Darius Meilutis mylimąją nustebino didžiule raudonų rožių puokšte, o ši jį pradžiugino pakviesdama į pasimatymą namų restorane.

„Nusprendžiau pagaminti skanią vakarienę ir pasimėgauti ja pasipuošus, tarsi tikrame pasimatyme. Buvau to labai pasiilgusi, tad išsirinkau ryškiausiai raudoną suknelę, apsiaviau raudonus batelius ir pasidažiau raudonais lūpų dažais.

Kai dabar dienose tiek daug rutinos, dėmesys vienas kitam yra labai svarbus. Norisi išlaikyti puikius santykius, gerą nuotaiką, todėl ir stengiamės prisigalvoti įvairios veiklos. Tiek mudviems, tiek vaikams įvairių žaidimų.

Nežinau, ar tai yra teisinga, tačiau patyliukais šiuo laikotarpiu džiaugiuosi. Ir man visas šis laikas labai greitai prabėgo. Reikia išlaukti, gyventi, o paskui viskas susidėlios į savo vietas“, – tiki pašnekovė, karantiną leidžianti ir su trimis jųdviejų vaikais iš ankstesnių santykių.

Natalija džiaugiasi, kad praeities dramos, kilusios besiskiriant su verslininku Sigitu Martinavičiumi, jau praeityje. „Gyvenimas eina į priekį, atgal nesižvalgau. Reikia gyventi dabartimi ir galvoti apie ateitį“, – pozityviai kalbėjo žinoma moteris.

Papuošalų kūrėja patikino, kad karantino laikotarpis neigiamai nepaveikė nei psichologinės būklės, nei verslo. „Man viskas kaip ir į naudą. Kai daug kur negali patekti, lieka daugiau laiko kūrybai. Šiuo periodu aš džiaugiuosi, man jis nėra sudėtingas. Apskritai, mane šis laikas įkvėpė, imuosi to, ką buvau sugalvojusi, tačiau taip ir neįgyvendinau“, – kalbėjo ji.

Natalija ir Darius su vaikais šiemet ir Velykoms pradėjo ruoštis anksčiau. „Nesinorėjo pakliūti į tą žmonių apgultį prekybos centruose. Ramu, viską susipirkome, beliks pasigaminti patiekalus ir nusimarginti margučius. Dingo tas lėkimas, kuris būdavo labai įprastas prieš Velykas. Aišku, gaila, kad negaliu aplankyti tėčio, reikia saugoti žmones, kurie yra rizikos grupėje“, – kalbėjo pašnekovė.

Primename, kad po skandalu virtusių skyrybų Natalija apie naujai atrastą laimę su D. Meilučiu prasitarė 2018 metų gruodį. Tąkart socialiniuose tinkluose ji pasidalijo keliomis nuotraukomis, o „Delfi“ pasiteiravus apie naujus jausmus, N. Martinavičienė neslėpė: „Viskas vyksta lėtai, niekur neskubame, taip, kaip ir turėtų būti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)