„Su dideliu liūdesiu, o gal ir džiaugsmu, norime pranešti, kad parduodame savo „Zvonkų rezidenciją“ – namą, kuriame prabėgo mano 12 labai gražių gyvenimo metų“, – pranešė N. Bunkė.

Dainininkė neslepia, kad šie gyvenimo pokyčiai jai kelia dviprasmiškas emocijas.

„Mes kartu su Deivydu esame bendrasavininkai. Čia kiekvienas namo kampelis yra prižiūrėtas, mano rankomis sodintos gėlės, augalai. Buvome su Deivydu sutarę, kad viso namo priežiūra, išlaikymas yra mano rūpestis“, – DELFI sakė ji.

„Nesvarbu, kad jame gyvenu kokius 2 mėnesius per metus, aš jį nuolat prižiūrėjau. Žinoma, jame retkarčiais apsigyvena ir Deivydas su šeima. Nusprendėme, kad tas namo išlaikymas nėra menkas. Juk juo reikia rūpintis ištisus metus. Pagalvojome, kad jau būtų laikas jį paleisti ir atiduoti kitiems šeimininkams. Labai norėtųsi, kad tie žmonės būtų lygiai tiek pat rūpestingi ir toliau kruopščiai prižiūrėtų kiekvieną namo kampelį“, – viliasi N. Bunkė.

Kol kas dar savo namo terasoje sėdinti atlikėja tiki, kad parduoti sentimentus keliantį būstą nebus lengva.

„Tikrai skaudės širdį, kai teks perduoti raktus naujiems šeimininkams, bet gyvenimas tikrai atneš kažką naujo!“ – tiki ji.

Nepaisant to, tiek ji, tiek Deivydas yra pasiruošę, kad namo pardavimas gali ir užtrukti.

„Nebus čia taip greitai viskas, juk tai ne ledų porcija nusipirkti. Net neabejoju, kad bent metus pirkėjo tikrai reikės laukti. Bet mes niekur neskubam“, – sakė N. Bunkė.

Dviejų aukštų mūrinis namas Klaipėdos rajone, Jakų kaime parduodamas už 159 000 eurų. 230 m² ploto būste yra įrengti penki kambariai. Anot šeimininkų, ši vieta puikiai tiks ramybę dievinantiems žmonėms, mat čia negirdėti jokio pravažiuojančių automobilių šurmulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)