Santuoką liudijančias baltojo aukso puošmenas jiedu pirko visiškai naujas ir į jas savo turimo aukso atsargų nemaišė. Graviravimo ar kitų dizaino elementų jiedu taip pat atsisakė.

„Dalinuosi su jumis nuotrauka, kurią jūs tikriausiai daugiausiai kartų bandėte prisiartinti", - instagrame patikino Natalija.

Natalija pasakojo, kad jųdviejų pasirinktas juvelyras įprastai naudoja tik geriausius metalus bei brangakmenius bei sukuria nepriekaištingo komforto, unikalumo ir prabangos pojūtį.

„Su Edgaru iškart žinojome, kad norėsime klasikinių, balto aukso žiedų. Visų pirma, klasika niekada nemiršta, dera prie visų kitų papuošalų, o man baltas auksas visuomet buvo numeris vienas.

Vestuviniai žiedai simbolizuoja pažadą vienas kitam - kad ir kas nutiktų, būti kartu. Tad tikriausiai pats svarbiausias dalykas - patogumas (juk planas - nešioti visą likusį gyvenimą)“, – socialiniame tinkle rašė atlikėja.

Primename, kad Natalija ir Edgaras vestuves atšventė ne tik savo gimtinėje, bet ir Maljorkoje, rugsėjo 19-ąją. Viduržemio jūros saloje kartu su bičiulių ir artimųjų kompanija viešėjo visą savaitę.

„Delfi“ kalbinta Natalija neslėpė, kad vestuvės užsienyje kainavo nemažai, tačiau čia patirti įspūdžiai, anot jos, pateisino visas išlaidas.

„Vestuvės nekainavo pigiai. Tačiau mes nemėgstame mėtyti pinigų ir šiaip sau išlaidauti, tad mieliau pasirinkome visą savaitę kokybiško poilsio su savo artimiausiais žmonėmis. Be to, suplanavome nemažai pramogų, išsinuomojome jachtą. Mums labai pasisekė, kad tarp svečių – ir didžėjus, ir dainininkės, ir net virtuvės šefas. Mes tikrai nenuobodžiausime, o Lietuva visą savaitę galės žiūrėti realybės šou“, – nusijuokė Natalija.

Vestuvių puotoje dalyvavo 27 žmonės, tarp kurių – ir garsūs bičiuliai.

Vakaro vedėjos mikrofonas patikėtas šeimos draugei, renginių vedėjai ir grupės „69 danguje“ narei Nijolei Pareigytei-Rukaitienei, o didžėjaus pultas – taip pat artimam bičiuliui Jonui Nainiui-Jovani. Gyvo garso koncerto čia taip pat nebus maža – be jaunosios, kompanijoje yra ir daugiau atlikėjų – Liepa Norkevičienė, Simona Nainė. O sesuo Kristina Natalijai sukūrė jaunosios makiažą.

Į Ispanijos salą naują šeimą atlydėjo ir abiejų jaunavedžių tėvai. Anot Edgaro, nors jie matosi retai, tačiau sutaria puikiai ir įkyriai į savo vaikų santykius nesikiša.

„Paprasti, geri žmonės, tad, nors susitinka retai, sutaria puikiai“, – patikino Edgaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)