Socialiniuose tinkluose aktyvios S. Nainė ir N. Bunkė antradienį savo paskyrose patalpino tą pačią juodai baltą nuotrauką. Abi žinomos moterys pozavo iškėlusios savo kairę ranką, o ant jų dilbių puikavosi naujos tatuiruotės.

Abi bičiulės pasirinko išsitatuiruoti identišką raidžių kombinaciją – #niekšės. Neeilinis ornamentas ant kūno greitai sulaukė įvertinimų socialinėje erdvėje. Daugelis moteris gyrė už originalumą – tokios tatuiruotės išties neeilinės.

N. Bunkės ir S. Nainės tatuiruotės

„Su Natalija dažnai juokiamės, kad mes abi esame geros, bet tuo pačiu ir smarkios, ir prie bajerio, ir rimtos – tokios tikros niekšės. Bet gerąja prasme, su ugnelėmis ir velniukais akyse“, – tatuiruotės reikšmę Delfi atskleidė S. Nainė.

Internautai jau ne kartą Nataliją ir Simoną galėjo matyti drauge jų namų aplinkoje. Abi netoli viena kitos gyvenančios šeimos neretai susitinka drauge pavakarieniauti ar kitaip papramogauti.

Drabužių kūrėja išdavė, kad judviejų su Natalija draugystė užsimezgė dar prieš jai atsikraustant į Pavilnį.

„Mes susibičiuliavome dar prieš tai, kaip jie atsikraustė į tą pusę. Dažniau susitikti ėmėme prieš kokius trejus metus. Susitikome vieną kartą ir neišsiskyrėme, – šypteli Simona. – Puikiai bendrą kalbą randame ir mes su Natalija, ir mūsų antrosios pusės – Jonas su Edgaru. Neturime dėl ko pyktis, dažnai vienodai mąstome. Nors kartais nuomonės ir išsiskiria, bet tai yra faina, nes draugai gali patarti, galime bendrai padiskutuoti. Taip dar įdomiau.“


Pasiteiravus, kaip šovė mintis pasidaryti vienodas tatuiruotes, Simona neslėpė, kad tokia avantiūra galvoje kirbėjo jau kurį laiką. Tiek ji, tiek Natalija nėra naujokės tatuiruočių temoje, tad jokios baimės nebuvo, tik didelis noras.

„Mes apie tai jau gana seniai galvojome, kadangi ir jai patinka tatuiruotės, ir man. Abi jų turime ne vieną. Kartą tiesiog pagalvojome, kad būtų gera mintis mums abiems pasidaryti vieną bendrą tatuiruotę. Nors ta mintis šovė jau seniai, įgyvendinti jos kažkaip vis nerasdavome tinkamo laiko. O dabar tam tiesiog pasiryžome“, – džiaugėsi pašnekovė.

Tatuiruotes Natalijai ir Simonai atliko Iglė Bernotaitytė. Žinoma atlikėja jau kuris laikas save atrado šioje meno sferoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)