Žinoma dainininkė ilgai svarstė, kaip paminėti savo gimtadienį. Nusprendusi patikėti savo šventės organizavimą bičiuliui Rokui Galvonui ir „Ramunės šventės“ N. Bunkė liko maloniai nustebinta.

Natalijos Bunkės 40-ojo gimtadienio akimirka / Mindaugo Ažušilio nuotr.

„Visos idėjos įgyvendintos tobulai. Ilgai svarsčiau ar apskritai švęsti savo gimtadienį, bet draugai įkalbėjo ir nebuvo kur dingti. Savo keturiasdešimtmečiui pasirinkau dvarą, nes mane labai žavi istorija bei dvarų architektūra. Dar viena priežastis – mano bičiulis Rokas vadovauja Krikštėnų dvarui, labai skaniai gamina ir tobulai pasirūpina šventėmis, o tokia proga norisi, kad kiekvienas būtų patenkintas ir net didžiausias gurmanas liktų nustebęs.

Taip pat norėjau jaukaus vakaro su artimaisiais, kai galima ir švęsti, ir pasišnekučiuoti, prisiminti prabėgusius metus. Man jau nebesinori jokių naktinių klubų ar siautulingų linksmybių, šventinę nuotaiką galima sukurti visai kitomis priemonėmis. Planas pavyko ir šią šventę atsiminsiu dar ilgai“, – teigė N. Bunkė.
Natalijos Bunkės 40-ojo gimtadienio akimirka / Mindaugo Ažušilio nuotr.
Natalijos Bunkės 40-ojo gimtadienio akimirka / Mindaugo Ažušilio nuotr.
Kalbėdama apie dovanas, N. Bunkė sako, kad ji jų nesureikšmina. Maloniausia yra dėmesys, laikas, kuriuo su tavimi dalinasi artimieji: „Kad ir kaip banaliai skambėtų, bėgant metams supranti, kad joks materialus daiktas tau neatstos draugystės, palaikymo. Be abejonės, labai gera, kai tave nori nustebinti, rasti originalių būdų pasveikinti ir deda tam didžiules pastangas. Tačiau emocijos, kurias išgyveni, yra neįkainojamos ir jų nenusipirksi. O kai brangūs žmonės nori ir gali būti kartu esant šiam nuolatinio skubėjimo ritmui, reiškia tikrai daug.“

Visgi be dovanų N. Bunkė neliko, o jos mylimasis E. Eidėjus pasistengė, kad keturiasdešimtasis gimtadienis išties būtų įspūdingas.

„Pastaruosius metus bendradarbiavau su deimantų salonu. Norėjau rasti išskirtinį deimantą žiedui. O jie suteikia galimybę išsirinkti juos tiesiai iš deimantų biržos Izraelyje. Daug svarsčiau, rinkausi. Išsirinkau deimantą, kurio norėčiau, o Edgaras rūpinosi jo įdėjimu į žiedą ir apipavidalinimu papildomais deimantais“, – teigė N. Bunkė.

Natalijos Bunkės 40-ojo gimtadienio akimirka / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Pasak E. Eidėjaus, ši dovana buvo gerai apgalvota: išskirtinis Natalijos žiedas tapo ne tik įspūdį keliančiu papuošalu, bet ir puikia investicija.

„Kadangi Natalija jau seniau buvo nusižiūrėjusi tai, kas jai patinka, pamaniau, kad su šia dovana neprašausiu. Aš mėgstu viską apskaičiuoti, vadovautis protu, žiūrėti į ateitį. Moterys visuomet geriausiai žino, ko nori ir kas joms labiausiai tinka, o vyrai racionaliai gali tuos dalykus įgyvendinti iki galo“, – teigė E. Eidėjus.
Natalijos Bunkės 40-ojo gimtadienio akimirka / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Savo keturiasdešimtąjį gimtadienį Natalija Bunkė atšventė išties įsimintinai, viena svarbiausių vakaro programos dalių tapo grupės „Pikaso“ pasirodymas.

„Aš labai myliu šią grupę, visi vakarėliai, šventės neapsieina be jų dainų. Net planuodami vestuves Maljorkoje ketinome juos ten nusivežti, bet nepavyko susiderinti datų. Tad jubiliejaus jau negalėjau švęsti be šių vaikinų. Ir aš, ir mano svečiai turėjo tikrai nuostabią šventę. Džiaugiuosi, kad tie sparčiai bėgantys metai man dovanoja gražius įspūdžius ir nuostabias emocijas.

Esu labai visiems dėkinga sulaukusi tiek sveikinimų ir šiltų linkėjimų. Tikiuosi, kad viskas išsipildys ir šie metai bus nepaprastai geri emociškai. Noriu padėkoti ir savo ištikimiems gerbėjams, socialinių tinklų sekėjams, kurie nuo pat ryto siunčia tūkstančius žinučių. Jau šeštadienį manęs laukia didžiausias mano koncertas „Žalgirio“ arenoje, kur visiems dar kartą ištarsiu patį nuoširdžiausią ačiū“, – sakė N. Bunkė.

Natalijos Bunkės gimtadienio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)