Daugiau nei dešimtmetį scenoje esanti Natalija šiandien ne tik dainuoja ir veda renginius bei TV laidas, tačiau ir sėkmingai kuria savo verslą. Vienturtį sūnų auginanti moteris atvirai sako, jog jos gyvenimą aukštyn kojomis pakeitė pažintis su aštuoneriais metais jaunesniu kriminalistu iš Kauno Edgaru. Taip atsitiktinė pažintis su bičiulės pusbroliu tapo gražia meilės istorija.

Ir nors dabar daugiausiai aptarinėjami jos svorio pokyčiai ir tai, kad nuo pat jų santykių pradžios ji priaugo 15 kilogramų, svarbiausia yra ramybė ir saugumo jausmas, kuriais ji gali pagaliau džiaugtis.

„Jei prisimintumėte, kaip atrodžiau prieš kelerius metus, kai svėriau 54 kilogramus... Aš prisimenu, kad atvykus į vieną filmavimą prodiuseris apsikabino mane ir paklausė, ar nereikia pagalbos ir ar viskas man yra gerai. Tikrai atrodžiau per liesa. Mano gyvenime taip jau nutinka, kad jei su galvele ne viskas gerai, svoris ir krenta“, – sakė Natalija LNK laidoje.

Anot Natalijos, Edgaras spinduliuoja ramybę, kurios jos gyvenime labai trūko, o darnūs santykiai padėjo stabilizuoti gyvenimą.

„Tokį darbą dirbdamas jis žino, kaip susitvarkyti su visokio plauko žmonėmis. Ir taip gyvenime esu atvira, o su juo turiu būti kaip atversta knyga“, – apie atvirumą savo santykiuose kalbėjo žinoma moteris ir pridūrė, jog būdamas kriminalistu Edgaras greitai išsiaiškintų, kada jam buvo sumeluota.

Kalėdama apie dabartinę ramybę Natalija juokiasi, jog dėl šio begalinio atsipalaidavimo skrandyje atsivėrė ir begalinis šulinys.

„Edgaras man sakė, kad gyvenime negalėjo pagalvoti, kad ta Bunkė, kurią mato televizijos ekrane, tiek ėda viską: ir silkę, ir tortą, ir agurkus, pomidorus. Galiu ir kepsnį suvalgyti kartu. Ir viską vienu metu. Dažnai juokaujame (apie tai). Išpučiu pilvą ir klausiu, ar miela (juokiasi).

Anksčiau jam patiko tokios merginos, kurios yra labai susitvarkiusios, o jų plaukų galiukai neišsišakoję, nagai sutvarkyti, o pati labai liesa. Dabar juokauju dėl to, kad ką dabar turi. Tačiau jei mane myli, mylėsi visokią. Jis gyvena su tuo ir džiaugiasi, tikiuosi. Pabandytų nesidžiaugti (juokiasi)“, – kalbėjo N. Bunkė.

Dabar ypač vertindama turimą abipusę pagarbą ir saugumo jausmą, kurį pradėjo jausti tik sutikusi Edgarą, atlikėja kaip blogą patirtį prisimena buvusius santykius su žinomu krepšininku. Tuomet ji vis vylėsi, kad vyras pasikeis ir atleisdavo vieną jo klaidą po kitos. „Vis maniau, kad gal susitvarkys. Nė velnio nesusitvarkys. Abu suaugę žmonės ir tai buvo mano klaida“.

Dėl visų išlietų ašarų ir patirtų išgyvenimų žinomai moteriai teko kreiptis ir į psichologus. Taip, kaip einame pas kūno specialistus, trenerius, turėtume eiti ir pas psichologus“, – LNK sakė N. Bunkė.

Tokia žinomos moters patirtis, kai po sunkių išgyvenimų ir nuoširdaus darbo su savimi, psichologų konsultacijų bei įdėtų pastangų ateina šviesus laikotarpis, gali įkvėpti ne vieną savo gyvenimą keisti į gerąją pusę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (311)