Kiek anksčiau, pačiame verslininko Danieliaus Bunkaus ir jo sužadėtinės Viktorijos Siegel skyrybų dramos įkarštyje žinoma atlikėja pasidalino žinute su „Instagram“ sekėjais.

„Žinau, išsakiusi savo mintis, didžiąją dalį jų įdėsiu jums į lūpas. Yra trendas – apsimestinis tikrumas. „Kokia aš tikra, kaip nevaidinu savo gyvenimo savo sekėjams“. Ar tikrai? Ar tikrai mes esame gyvenimo mentorės? Ir į mus reikia lygiuotis? Ar tikrai moteris, parduodanti savo „tobulą“ šeimą dėl sekėjų skaičiaus yra pavyzdys visoms? Ir postūmis mums skirtis dėl meilužių? Gyvename tik kartą, tikrai!!! Visi darome klaidas, iš jų mokomės.

Tik neaiškinkime, kad tai yra siekiamybė. Nes tai – vaiko pezalai. Jei, kai man buvo 25 metai, būtų buvęs instagramas, jūs mane užmėtytumėte akmenimis. Ne visada pasidavimas jausmams yra svarbiausia ir dėl jo reikia lėkti pametus galvą. Taip padariau būdama 25-erių. Žinote, kodėl? Nes buvau paskutinė idiotė, savanaudė ir nemąstanti blondinė. Visa laimė, kad vaikų neturėjau, nes būčiau ne tik vyro psichologinę būseną, bet ir savo vaiko.

Taigi, dar kartą pagalvokite – nei tada, nei dabar, mes, influenceriai nesame pavyzdys niekam. Nei, kaip gyventi, nei, kaip statyti savo laimę. Todėl, jei tik išeina, išlipkite iš mūsų netikro rožinio gyvenimo, nes jis išties netikras. Prisiglauskite prie savo netobulo vyro, kuris, gal ir kartais grubus, gal neatnešė tau gėlių, gal prisigėrė atėjus svečiams. Bet, mieliausioji mano, jis tikras, jis – tavo. Jį tu pasirinkai. Tik noriu pasakyti, kad jūsų namai yra daug kartų tikresni už mūsų insta-namus“, – rašė Natalija Bunkė.

Laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ dainininkė pasakojo, jog įrašą iššaukė ne tik ši situacija – Natalija jame kalbėjo ir apie save.

„Rašydama instagramo įrašą galvojau ne konkrečiai apie šią situaciją – paprasčiausiai norėjau išreikšti požiūrį. Nereikėtų tikėti viskuo, ką sako influenceriai, nes gali būti, švelniai tariant, netiesos. <...> Tame įraše kalbu ir apie save. Aš taip pat ne šimtu procentų kalbu tiesą. Yra ir paslėptų dalykų“, – prisipažino Natalija.

Kalbėdama apie sužadėtinį Edgarą moteris buvo atvira ir teigė, kad norėtų, jog šie santykiai būtų paskutiniai.

„Norėčiau, kad šis sezonas būtų jau paskutinis. Tačiau gyvenime niekada negali žinoti, – atviravo moteris. – Edgaras moka mane labai gražiai apeiti – jei pykstu, tiesiog nekreipia dėmesio į mane. Jis labai darbštus, ūkiškas. Kaip sakau, prižiūri ūkį ir bites. Jis atsakingas už keturis namų kampus, o aš – už jų dvasią.“

Laidoje buvo užsiminta ir apie svarstyklių skandalą – internete sklando nuotrauka, kurioje Natalija užlipusi ant svarstyklių. Tiesa, internautai jose įžvelgė ne tik moters svorį – atlikėja ant stiklinių svarstyklių buvo užlipusi nuoga, tiesiai po dušo.

„Man parašė viena sekėja, kad, jei nepastebėjote, ant svarstyklių matosi kažkas daugiau. Greitai išėmiau, bet supratau, kad jau per vėlu. <...> Pasijuokiau iš to. Paskui buvo Godos gimtadienis, su Pareigyte taip pat pasijuokėme iš to. Manau, visą tai reikėjo perleisti per juoko prizmę, – sakė Natalija. – Tuo metu, kai fotografavausi ant svarstyklių, ten vaikščiojo ir Edgaras, tik jis nepateko į nuotrauką. Buvome ką tik po dušo. Buvo ir Bunkus, apačioje miegojo.“

Buvusio vyro Danieliaus ir Viktorijos Siegel skyrybų drama palietė ir žinomą atlikėją, laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ pašnekovę. D. Bunkus apsilankė pas Nataliją namuose, klausdamas jos patarimų ir norėdamas išsikalbėti.

„Noriu pasakyti aiškiai ir padėti tašką. Man nėra normalu pyktis su žmonėmis. Man yra normalu sutarti. Jis yra mano vaiko tėvas, smagu, kad jis atėjo pagalbos ar patarimo būtent pas mane. Labai didžiuojuosi, kad Edgaras tai priima. Bunkus jam yra be proto dėkingas už tai, kad jis galėjo tas dienas, kai kita pusė krovėsi daiktus, būti pas mus, pašnekėti su mumis“, – kalbėjo N. Bunkė.

Puikiai sutarti su buvusiais vyras Natalijai įprasta – ji bendrauja ne tik su vaiko tėčiu, bet ir su buvusiu pirmuoju sutuoktiniu Deivydu Zvonkumi.

„Kai gyvenau su Bunkum, Zvonkus irgi atvažiuodavo į svečius pas mus. <...> Pažiūrėti, kas vyksta, atvažiuodavo ir Katažina. Ji pamatė, kad nėra čia jokių santykių ir nė negali būti. Va, ir dabar esame draugės ir ramiai sau gyvenam, – juokėsi atlikėja. – Tiesiog reikia užsimerkti į labai daug ką. Turi nesijaudinti dėl įvairių dalykų, pavyzdžiui, kad tave kažkada įžeidė. <...> Su Zvonkum mus ilgai siejo muzikiniai dalykai, su Bunkum sieja vaikas.“

Nemažai laiko Natalija praleidžia socialiniame tinkle „Instagram“. Čia atlikėja ne tik dalinasi kasdienybės akimirkomis – šis socialinis tinklas tapo vienu iš Natalijos pragyvenimo šaltinių.

„Man instagramas padėjo. Pradėjau kelti daugiau realaus gyvenimo. Pačioje pradžioje buvo neįprasta kelti savo nuotraukas be makiažo, vos atsikėlusią. Man pačiai buvo nedrąsu“, – sakė moteris.

Paprašius prisiminti šventę, kuri įsiminė labiausiai, Natalija paminėjo savo trisdešimtąjį gimtadienį – tuomet teko pabendrauti ir su policijos pareigūnais.

„Norėjau, kad 30-tas gimtadienis būtų toks, kad jį prisiminčiau visą gyvenimą. Tuomet, beje, gyvenau su Bunkumi. Jis „pajungė“ visus savo draugus ir suorganizavo man gimtadienį. Žodžiu, gimtadienis prasidėjo.

Iš pradžių nuvažiavome vakarieniauti. Žiūriu, ateina kažkoks Bunkaus draugas. Aš jo nepažįstu, o tas draugas kažką Bunkui paduoda – maišelį, kaip vėliau supratau, su narkotikais. Jis įsidėjo tą maišelį į savo kišenę. <...> Iš kažkur atsirado policija ir suėmė tą vyrą, kuris padavė maišelį, – juokiasi Natalija. – Vienas policininkas rodo į mus abu ir sako – ir šituos du imam. Deda mums abiems antrankius, surakina, įsodina į policijos mašiną. O aš, kai ką nors prisidirbu, visada akyse iškart matau antraštes. <...>

Atvažiavome prie policijos komisariato. Ateina kitas policininkas ir sako – vežam į kitą, nes kamerose nėra vietų. Privažiuojam mes prie Vilniaus Rotušės, o ten laukia visi mano draugai.“

Kalbėdama apie tai, koks buvo pirmasis jos ir sužadėtinio Edgaro pasimatymas, Natalija prisipažįsta, jog ir jis buvęs netradicinis.

„Pirmas mano pasimatymas su Edgaru buvo koncerte. Paskui važiavom į mano namus. Svečiuose buvo tėvai, tai jam buvo labai keista“, – juokiasi žinoma atlikėja N. Bunkė.

Daugiau įdomių Natalijos Bunkės gyvenimo detalių – pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (453)