Vien už prašmatnaus, erdvaus buto Žirgo gatvėje Vilniuje šildymą Tadas Lukoševičius įsiskolinęs daugiau, nei 21 tūkstantį litų - už šias paslaugas „Vilniaus energijai" vyrukas nemoka jau keletą metų.

Pasiskolinimu ir skolų negrąžinimu kaltinamas T. Lukoševičius skolingas ir namo administratoriui. Tiesa, suma čia kiek mažesnė - apie 10 tūkstančių litų.

85 kvadratinių metrų ploto butą 2012-ųjų rudenį jau mėginta parduoti varžytinėse, jo kaina tuomet buvo 373 120 litų.

Kauno apylinkės teisme nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje T. Lukoševičius kaltinamas svetimo turto iššvaistymu, jaunas vyras kurį laiką praleido areštinėje.

Buvęs populiarios vaikinų grupės narys sulaikytas praėjusių metų gruodžio pradžioje Vilniuje, po to, kai pusę metų piktybiškai nelankė teismo posėdžių - kardomoji priemonė iš rašytinio pasižadėjimo neišvykti iš gyvenamosios vietos buvo pakeista į suėmimą.

Teismas įpareigojo atvesdinti T. Lukoševičių ir teismo posėdį, tačiau vyras pasislėpė nuo pareigūnų ir buvo sulaikytas tik gruodžio pradžioje prie vieno iš sostinės barų. Vasario pabaigoje T. Lukoševičius iš areštinės paleistas - jam paskirtas pusės metų namų areštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)