Klaipėdoje esantį namą N. Bunkė kartu su Deivydu Zvonkumi įsigijo vos tik susituokę. Tačiau net ir pirmajai judviejų santuokai iširus, puikius santykius palaikantys ir šeimomis šiandien draugaujantys šou pasaulio atstovai nusprendė išlaikyti namą pajūryje ir ten leisti laiką visiems kartu ar atskirai orams atšilus. Tačiau vasaros rezidencija tapęs namas buvo pastatytas prieš 15 metų, o jiems priklauso jau dešimtmetį, todėl nenuostabu, jog daug ką jau reikia atnaujinti.

Natalija neslepia, jog atnaujinti laiptus sumanė pati, nes jau kuris laikas jie jai nedavė ramybės ir ilgai rinkusi idėjas, kaip galėtų greitai ir nebrangiai juos pakeisti, ėmėsi darbų.

„Vis po truputį ką nors pakeičiu tuose namuose. Būtų didelė investicija juos (laiptus) keisti visiškai, todėl pasirinkome perdažyti.

Priderinau spalvas prie jau esamų spalvų. Namuose yra nemažai rusvų baldų ir šviesių kilimų, todėl viską suderinau. Kadangi namuose nemažai smulkių detalių ir rusvos bei baltos spalvos, dominuoja balta ir matinė ruda spalvos. Tiesa, pirmąkart nudažėme blizgia ruda spalva ir tai atrodė tragiškai, todėl kitą dieną važiavau į kitą parduotuvę ir nusipirkau matinių rudų dažų. Vėl teko viską perdažyti. Rezultatas tiko ir tuomet jau galėjome pridėti kilimėlius“, – apie savo ir Edgaro darbą pasakojo ji.

Statybą ir architektūrą universitete studijavusi Natalija sako, jog tokie darbai jai niekada nebuvo svetimi. Nesiima ji tik sunkesnių darbų, kurių atlikti tiesiog nemoka. Kitus darbus atliekant mylimam vyrui ji taip pat padeda.

Anot atlikėjos, visada mieliau gyventi namuose, kuriuos kuri savo rankomis. Žinoma, nors kai kur ji pati įžvelgia netobulumus, tai sau atleidžia.

Atvykusi į savo namus Klaipėdoje N. Bunkė nepraleidžia progos pasimėgauti ir žemės darbais, todėl sėdėti ir ilsėtis tiesiog nelieka laiko, o ir aktyviai moteriai veikla – vienas malonumas.

„Nemoku namuose sėdėti ir nieko neveikti. Man vis reikia eiti, viską tvarkyti ir daryti. Dar daugybė darbų laukia, ir fasadą atnaujinti reikės“, – svarstė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)