„Aš valstybei sumoku labai daug mokesčių. Iš tikrųjų, labai daug. Tačiau vienodų teisių į tradicinę šeimą aš neturiu. Kodėl aš negaliu susituokti? Negaliu to, ką gali eilinė, tradicinė pora. Tai tada paskaičiuokite man mažiau mokesčių, kaip tokiam ne viską iki galo gaunančiam. Nes moku pilnai už viską, bet pilno paketo negaunu“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo N. Bierancas.

Vyras šiuo metu romantiškus jausmus puoselėja žinomam fotografui Lukui Griciui. Paklaustas, ar jį vadina savo šeimos nariu, Naglis kalbėjo: „Mes dabar gyvename kartu, vedame bendrą buitį. Man jis tikriausiai šiuo metu yra šeima. Tik kad ta šeimos samprata dabar tokia keista ir iškreipta. Nes yra rėkiama, kad jie negali turėti vaikų, vyras su vyru gi vaiko nepasidarys. Tačiau kartais, net gi vyro ir moters pora negali turėti vaikų. Tai jie irgi nebe šeima?“.

Vis dėlto paklaustas, ar jau pagalvoja apie vaikus, patikino, kad tokiam svarbiam žingsniui dar per anksti. „Apie vaikus kalbos net nėra. Galvojam, kad net šuniui dar yra per anksti, nes mes kartu dar vos penkis mėnesius“, – „Delfi“ sakė Naglis.

Kad ilgus metus vienas kitą pažįstantys Naglis ir Lukas Gricius yra daugiau nei geri bičiuliai, jų artimiausia aplinka bei sekėjai žinojo jau kuris laikas, tačiau žinia oficiali tapo šių metų vasarį, kai pora sublizgėjo ant žurnalo „L'Officiel Lithuania“ viršelio.

„Mūsų meilė nemėgsta tylos, ji mėgsta roką, metalą ir kebabus!“ – skelbė leidinio viršelio citata.

Luko ir Naglio ryšys – patvirtintas laiko. Juodu saisto daugiau nei 10 metų trunkanti draugystė, kuri neseniai virto ir šilta partneryste.

L. Gricius šiuo metu laikomas vienu sėkmingiausių fotografų Lietuvoje, jo talento pageidaujama ne tik mados fotosesijose, bet ir privačioje šventėse, pavyzdžiui, vestuvėse.

N. Bierancas – taip pat žinomas fotografas, tačiau pastaruoju metu jo veikla labiau pastebima socialiniuose tinkluose. Jis – vienas sėkmingiausių influencerių šalyje. Be viso to, Naglis gali pasigirti choreografo, šokėjo specialybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (574)