Po kuklios ceremonijos Vilniaus santuokų rūmuose pora pakvietė šeimos narius, draugus, verslo partnerius, kolegas ir kaimynus į savo namus Laurų kvartale.

Ši vieta yra prabangiausias privačių namų kvartalas visoje sostinėje. Šalia Neries vingio aštuonių hektarų uždaroje pušyno teritorijoje įsikūrusi gyvenvietė laikoma paslaptingiausia ir labiausiai saugoma Vilniaus rajone. Anksčiau neoficialiai Laurų kvartalas buvo vadinamas „VP dešimtuko“ kvartalu, nes jame turto buvo įsigiję kai kurie šios grupės verslininkai.

N. Numavičius su savo žmona vestuvių puotą nusprendė iškelti būtent čia. Renginiu patikėta rūpintis Jogailai Morkūnui, kuriam viską teko suorganizuoti per tris dienas.

Poros namuose Laurų gatvėje laukiama per 200 kviestinių svečių. Kai kurie jų į vestuves atvyko iš užsienio.

„Kadangi reikėjo greitai ir norėjome viską daryti paprasčiau, todėl ir nusprendėme šventę rengti namuose su artimaisiais, draugais ir kaimynais“, – DELFI dar prieš vestuves sakė K. Leontjeva-Numavičienė.

Milijardieriaus ir jo išrinktosios šventės ramybę Laurų kvartalo teritorijoje saugojo būrys apsaugos darbuotojų. Teritorija buvo stebima vaizdo kameromis. Prie užtvaro svečius pasitiko ne tik apsaugininkai, bet ir šventės organizatorės, tikrinusios svečius pagal sąrašą.

Dauguma puotos svečių atvyko prabangiais automobiliais – tik nedaugelis į puotą atskubėjo su taksi ar užsakytais autobusiukais. Kai kurie kviestiniai svečiai iš kitų išsiskyrė ne savo transporto priemonėmis, bet įmantriais valstybiniais numeriais.   

Šventės svečiams koncertinę programą parengė Gytis Paškevičius, Vaidas Baumila ir Egidijus Dragūnas-Selas.

Į Numavičių vestuvių puotą atvykstantys svečiai – DELFI galerijoje:

Numavičių vestuvių ceremonijos akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1312)