Jau kurį laiką N. Marčėnaitei draugiją palaiko žavus vyras. Nors viešuose renginiuose pora drauge nesilanko, gatvėje šiltų jausmų vienas kitam neslepia. Sostinės senamiestyje Nomeda su nauju širdies draugu nevengia vaikščioti susikibę už rankų ir apiberti vienas kitą meiliais bučiniais.

DELFI paprašius Nomedos pristatyti savo naująjį gyvenimo draugą, su kuriuo pastaruoju metu leidžia laiką, ji atsiprašė, kad apie tai jai kalbėti nėra įdomu.

„Atleiskite, bet aš apie asmeninį gyvenimą jau seniai nebekalbu. Tai man yra taip neįdomu“, - šia tema nedaugžodžiavo 48-erių menininkė.

Prieš porą mėnesių N. Marčėnaitė surengė savo fotolaikrodžių parodą „Pagautas laikas”. Tuo pačiu metu naują kūrinių parodą „Kažkas naujo“ atidarė ir jos sutuoktinis M. Jonutis. Pasveikinti jo su atidarymu atėjo ir pati Nomeda.

M. Jonutis su N. Marčėnaite skirtingais keliais pasuko prieš porą metų. Kaip naujienų portalui DELFI tada prisipažino menininkė, pagyventi atskirai nusprendusi pora oficialiai skirtis neskubės, kol neįsitikins savo sprendimo teisingumu. „Tokioje situacijoje pagyventi atskirai – sveika“, - tuomet sakė Nomeda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (696)