Kaip nurodė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis, Klaipėdos rajono policija taip pat gavo N. Bunkės pareiškimą, todėl pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto asmens būsto neliečiamumo pažeidimo.

Už tai įstatymas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų. Tiesa, jeigu N. Bunkė ir V. Dilys susitaikys, tyrimas gali būti nutrauktas.

„Pareigūnai ragina, esant tokiai ar panašiai situacijai, nedelsiant kreiptis į policiją, netylėti ir nelaukti, kol įvyks dar didesnė tragedija“, – pažymi Lietuvos policija.

Kaip DELFI skelbė, V. Diliui sekmadienio ryt1 policijoje buvo nustatytas 1,21 prom. girtumas.

Istorija į viešumą iškilo, kai N. Bunkė pasidalijo nuotraukomis, kuriose buvęs mylimasis niokoja jos turtą. Išspyręs namų duris, Vilmantas Dilys ėmė deginti moters daiktus.

„Aš po koncerto Vilniuje miegojau ir namuose buvo Danielius su sūnumi Kristupu. Vilmantas 5 ryto leido sau ateiti ir išspirti terasos duris. Jos visos guli ant žemės. Įėjo į namus ir pradėjo viską, kas po ranka pakliuvo... Ten buvo didelės dėžės mano orchidėjų, jis visas tas orchidėjas sukrovė, drabužius sukrovė ir padarė didelį fakelą lauke, kaip matot“, – įvykį nupasakojo N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (687)