Palangoje su eismo įvykio deklaracija rankose DELFI fotografo įamžinta Natalija nedaugžodžiavo, tik patikslino, kad įvykis menkas, vaikas tiesiog per stipriai atvėrė automobilio dureles ir šios atsirėmė į šalia stovėjusį automobilį.

N. Bunkei teks atsakyti ne tik už šį incidentą, bet ir už tai, jog viršijo greitį. DELFI žiniomis, akceleratoriaus pedalą per stipriai Natalija spustelėjo kelyje Klaipėda-Liepoja. Greitį ji viršijo daugiau, kaip 30 km/val.

Greičio viršijimas daugiau kaip 30, bet ne daugiau kaip 40 km/val užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto penkiolikos iki vieno šimto septyniasdešimt trijų eurų.

Lietuvos kelių policijos tarnyba DELFI patvirtino, kad N, Bunkė kelyje Klaipėda-Liepoja buvo sustabdyta, kai važiavo 112 km/val. greičiu, nors toje vietoje leistinas greitis – 70 km/val. Kadangi anksčiau nebuvo bausta, gavo administracinį nurodymą sumokėti pusę minimalios baudos – 57 eurus. Sumokėti baudą ji privalo per 10 dienų.

Beje, nors Natalija greitį viršijo 42 km/val, jai buvo pritaikyta galima paklaida, todėl buvo skirta mažesnė bauda.

Remiantis KET, nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 40, bet ne daugiau kaip 50 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto septyniasdešimt trijų iki dviejų šimtų trisdešimt vieno euro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1217)