15
Kitas

Ne pirmus metus smurtą kenčianti J. Einikienė vis dar saugo santuoką

Sunkų gyvenimo laikotarpį išgyveno ir smurtą ilgą laiką kentė net popscenos karalienė Džordana Butkutė. Iki šiol su vyru santykius aiškinasi ir nuo jo pykčio kenčia Jurgita Einikienė, į skandalą dėl smurto šeimoje buvo įsivėlęs ir verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis, kumščius laidė ir šešių vaikų mamos Erikos Santos vyras, ir Seimo narys Egidijus Vareikis.

Smurtu šeimoje apkaltintas Mundis gynėsi: tai žmona mane mušė

2012 metų pavasarį žiniasklaidą pasiekė žinia apie smurtą Edmundo Štengerio-Mundžio ir jo žmonos Violetos šeimoje. Po konflikto Violeta kreipėsi ne tik policiją, bet ir į Seimą siekdama, kad jam būtų uždrausta artintis prie nuskriaustų šeimos narių.

Pats E. Štengeris-Mundis šią situaciją apibūdino visiškai kitaip. Anot vyro, tai žmona jį mušė, o ne jis ją. Vyro akimis, visa tai – sąmokslas, kuriuo jo žmona Violeta nori ne tik finansiškai praturtėti, bet ir išpopuliarėti.

Edmundas Štengeris-Mundis su žmona Violeta

Tuo metu portalui DELFI Mundis skundėsi, kad tą dieną jis tiesiog su sūnumi ir savo motina atvyko pasiimti dukters. Jis pasakojo, kad susitikimo laikas buvo sutartas iš anksto.

Vyrą pamačiusi moteris ėmė draskyti jo veidą – tokią įvykių versiją pateikė E. Štengeris-Mundis.
Du nepilnamečius vaikus auginanti pora kartu nebegyvena nuo 2010 metų.

15
Kitas

Ne pirmus metus smurtą kenčianti J. Einikienė vis dar saugo santuoką

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)