Palikusi užnugaryje tokias eterio profesionales kaip Ingą Jankauskaitę, Jurgitą Jurkutę-Širvaitę, Rūtą Mikelkevičiūtę, Astą Stašaitytę, mylimiausia televizijos laidų vedėja tapo tik šį pavasarį TV ekranuose pasirodžiusi Beata Tiškevič. Kino ir teatro aktorė LRT eteryje kartu su Andriumi Rožicku veda muzikinį projektą „Auksinis balsas“.

A. Rožickas pasakojo, kad Beatą atrado virtualiame pasaulyje — pamatęs režisieriaus Tado Vidmanto internetinę laidą „Važiavimai“ „Youtube“ kanale, A. Rožickas liko sužavėtas merginos nuoširdumu.

Už žaviąją Beatą savo balsus atidavė ketvirtadalis apklausoje dalyvavusių DELFI skaitytojų. Antrąją vietą rinkimuos užėmė jos kolegė iš to paties kanalo — viktoriną kartu su profesoriumi Alfredu Bumblausku vedanti Jurgita Jurkutė-Širvaitė. Trečioji liko „Labo ryto“ vedėja, žurnalistė Eglė Daugėlaitė.

„Man tai yra džiugu ir netikėta, nes būta visko. Man tai yra labai netikėta. Tai didelis siurprizas. Nežinau net kaip kitaip pasakyti. Tik džiaugsmas ir netikėtumas. Gal čia tiesiog kažkoks sutapimas?“, — patikėti negalėjo Beata, paklausta kaip jaučiasi užkariavusi TV žiūrovų simpatijas per tokį trumpą laiką.
Beata Tiškevič

Mergina teigia, kad didelių pokyčių pradėjusi dirbti televizijoje nepastebėjo: „Mano gyvenimas iš tikrųjų nepasikeitė. Aš atskiriu savo gyvenimą televizijoje ir gyvenimą gyvenime. Ir man visada tas tikrasis gyvenimas bus svarbesnis.“

„Aš labai nuoširdžiai myliu žiūrovus, man jie yralabai brangūs. Man yra labai brangus ryšys tarp mūsų ir jų. Ir mes su jais ir jie su mumis bendrauja labai džiugiai. Man labai patinka tas šiltas bendravimas. Aš esu toks pats žmogus kaip ir jie. Man lygiai taip pat nutrina batai. Kartais aš irgi nenoriu vesti laidos. Aš stengiuosi to neslėpti. Aš nedarau iš savęs kitokio žmogaus. Kažko nemirtingo (juokiasi). Man dažniausiai labai to trūkdavo, kai aš žiūrėdavau laidas su kitomis vedėjomis. Man atrodė, o dieve, kokios jos tobulos. Atrodė, kad tai yra kažkokia kita žmonių rasė. Aš pati stengiuosi tokia ir nebūti, nes tokia ir nesu“, — portalui DELFI kalbėjo mylimiausia televizijos laidų vedėja išrinkta 24-erių Beata Tiškevič.

Apie ateities planus televizijoje mergina kalba santūriai. Ji sako gyvenimą planuojanti tik savaitei į priekį, tačiau visada esanti atvira pokyčiams ir naujoms galimybėms.

Dalinamės linksmuoju Tado Vidmanto ir Timūro Augucevičiaus interviu su Beata, kuris merginai atvėrė televizijos duris:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)