„Esame be galo laimingi radę vienas kitą. Kartu esame jau 6 metus ir atrodo, kad nebegali būti kitaip. Mus vienija bendras darbas, pomėgiai ir požiūris į gyvenimą“, – DELFI kalbėjo jaunieji, prisipažinę, kad prieš ceremoniją jaudinosi.

D. Rauba juokavo, kad jo karštakošiškumas puikiai dera su žmonos racionalumu ir išmintimi.

Nuotaka pasipuošė baltos spalvos nėriniuota suknele atvira nugara ir labutinais, jaunikis dėvėjo melsvą kostiumą. Po vestuvių moteris pasirinko dvigubą pavardę ir tapo D. Šukyte-Raube.

Pora susipažino darbe. Praėjusių metų pabaigoje pasaulį išvydo judviejų dukra Amėja. D. Raubai tai yra antroji santuoka.

Povestuvinei kelionei sutuoktiniai pasirinko Barseloną.

D. Rauba žinomas ne tik dėl profesinės veiklos. Prieš gerą dešimtmetį gydytojas išgarsėjo dalyvaudamas LRT televizijos projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“. Beje, D. Rauba yra nominuotas DELFI vykdomame „Tautos gydytojo“ projekte.

Pasveikinti jaunųjų atėjo TV laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva, Seimo narė Dovilė Šakalienė ir didelis būrys kitų bičiulių.

Po ceremonijos jaunieji su draugais išsiruošė į kelionę troleibusu po gražiausias sostinės vietas, vakare šventę pratęs viename Senamiesčio restoranų.

Donatos Šukytės ir Dariaus Raubos vestuvės - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (387)