Apie parduodamą automobilį socialiniame tinkle „Facebook“ pranešusi A. Mačiulis teigia, jog automobilio neleido vairuoti net vyrui.

„Parduodu savo gražuolę. Vienintelė priežastis: gyvenimas užmiestyje reikalauja 4wd. Vienintelė savininkė ir naudotoja, net vyrui neleidau vairuoti”, – rašo Alesia.

Delfi susisiekus su A. Mačiulis, ji teigė, jog yra ištikima „Jaguar“ markės automobiliams.

Jaguaras man – geriausia mašina pasaulyje. Tai jau ne pirma šios markės mano mašina. Važinėjau su malonumu, joje yra viskas, ko reikia – pilnas paketas, – sako Alesia. – Tačiau kažkodėl nepagalvojau, kad užmiestyje su tokia mašina sudėtinga. Keliai čia nėra geri, ypač žiemą, todėl mašina, varoma galiniais ratais, yra netinkama. Tiesą sakant, manau, kad mano kita mašina taip pat bus jaguaras.“

Verslininkė neslepia, jog karantinas truputį pakoregavo planus – pardavimo procesas vyksta truputį lėčiau, tačiau norinčiųjų įsigyti automobilį yra.

„Skambučių dėl mašinos sulaukiu išties daug. Prieš įdėdama skelbimą išanalizavau rinką, įvertinau, už kiek būtų galima parduoti. Mano mašina yra puikios būklės, turi daug privalumų. Aš niekur neskubu, palauksiu to vienintelio pirkėjo. Beje, pastebėjau, kad šiuo automobiliu labiau domisi vyrai, tačiau pirktų ją ne sau, o žmonai, – tikina Alesia. – Nėra, kad labai gailėčiau šios mašinos. Taip, ji buvo praktiška, labai ją saugojau. Net vyrui neleisdavau važiuoti, kad nenusėdėtų mano odinių sėdynių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)