Ceremonijos dieną pora nenorėjo daugžodžiauti ir tik prasitarė, kad mįslingą penktadienio 13-osios datą pasirinko visiškai atsitiktinai. Oficialiai ceremonijai jie nesirinko ir puošnių drabužių. Tik dviese į Santuokų rūmus atvykę įsimylėjėliai vilkėjo baltus marškinėlius ir mūvėjo džinsus. Vieninteliai šventiški akcentai – baltų gėlių puokštė ir aukštakulnės basutės, kurias avėjo jaunoji.

„Ups. Tikrai neplanavome ir data atsitiktinė. Šventė draugams dar bus, o šiandien tik oficiali dalis“, – su šypsena kalbėjo A. Čelkis.

Čelkiene tapusi žinoma moteris neatviravo ir apie savo povestuvinės kelionės planus. Tai pora norėjo pasilikti tik sau, kaip ir pačią šventę, kurioje dalyvaus artimiausi judviejų draugai ir artimiausi giminės.

Dar prieš kurį laiką LNK laidoje „Nuo... Iki..." 29-erių žinoma moteris pasakojo, kad neilgai trukus, vos tik žiniasklaidoje pasirodė žinutės, kad ji skiriasi su mylimuoju, ją ėmė atakuoti vyrai, kurie siūlė ne tik teisinę pagalbą skiriantis, bet ir paguodą bei dėmesį. Tačiau nepasidavusi vyrų dėmesiui ji sutiko savo tikrąją meilę.

„Kai spauda parašė, kad skiriuosi, pasipylė pasiūlymai. Netikiu vyrų geranoriškumu vien dėl gražių akių". Vienas iš atkreipusių jos dėmesį kaip tik tuo metu buvo dabartinis jos širdies draugas. Vilniaus miesto Kiokušin karatė federacijos prezidentas Andrius Čelkis ją sudomino pasakęs, jog nežiūri televizijos ir tikrai nežino, kad ji skiriasi ar kuo dirba.

„Kol nepabuvai vienas, negali sukurti prasmingų ir gražių santykių. Šiandien aš nebijau pasakyti atvirai, kad jaučiuosi labai laiminga ir nebijau apie tai netylėti", – pasakojo K. Liukaitytė. Kartu su 13 metų vyresniu sportininku televizijos laidos herojė sako besijaučianti ypač laiminga ir mylima.

Kartu su beveik dviem dešimtmečiais vyresniu buvusiu mylimuoju ir verslininku Arnu Jurskiu Karolina augina dukrelę. Pora kartu praleido šešerius metus, tačiau taip ir nesusituokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (385)