Tikslai.

„Išvažiavau į Kiniją su keletu asmeninių tikslų – vienas jų buvo pažinti kuo daugiau skirtingų kultūrų ir įgauti unikalios patirties. Man tikrai pavyko! Apie kitus nekantrauju pranešti kiek vėliau. Kalbant globaliau, dėvėti karūną reiškia prisiimti labai didelę atsakomybę, norėti įsipareigoti, pagelbėti, įkvėpti, motyvuoti, vienyti žmones bendriems tikslams. Ir jau labai greitai startuos naujas, didelis projektas, kurio tikslas padėti ir skatinti gabius bei talentingus vaikus, kurių šeimos, deja, neturi tam galimybių. Labai džiaugiuosi galėdama būti to dalimi. Ir tai tik maža mano ateities planų dalis.

Moterys, moterys, moterys.

Mokslų daktarė, profesorė, medikė, tarptautinės korporacijos CEO, paskutinio Kinijos imperatoriaus palikuonė, vaikų darželio auklėtoja, vieniša, daugiavaikė mama, dirbanti tris darbus, moteris, kuriai prieš 5 metus buvo paralyžiuota 90 proc. kūno, moteris, kuri išgyveno dvi klinikines mirtis, neregė, gražuolė aktorė, TV laidų vedėja, namų šeimininkė, kriminalinės policijos atstovė, Rytų kovos menų specialistė... Tai tik keletas pavyzdžių, moterų, kurios susirinko Kinijoje iš 65 šalių. Kiekviena su savo unikalia istorija ir patirtimi, kiekviena – asmenybė.

Finalas.

Patekti į finalą, kai tau 28 metai ir tu neturi jokios patirties – nemenkas įvertinimas. Stovėti ant scenos su gražiausiomis pasaulio moterimis prieš tūkstantinę minią, žinant, kad tiesioginės transliacijos metu tave stebi dar milijonai žmonių, rankose plevėsuojant mūsų trispalvei – tiek aš galėjau padaryti dėl Lietuvos ir tikrai, neslėpsiu, iš pasididžiavimo sprogo širdis. Tai nebuvo vien išorinio grožio varžybos ir tam, kad būtum įvertinta, nepakanka prisiklijuoti plastmasines blakstienas ar mokėti gražiai vaikščioti su aukštakulniais. Įgauta patirtis, sugriuvę krūva stereotipų, „Mrs Globe“ privertė atmerkti akis ir pripažinti daug dalykų, kuriuos anksčiau neigiau ar nepripažinau. O kiek galimybių atsivėrė! Šios dvi savaitės tikrai labai smarkiai pakeitė mano gyvenimą ir aš be galo džiaugiuosi įveikusi šį iššūkį.

Padėka.

Nors maniau, jog mūsų šalyje tokie projektai dar nėra labai populiarūs, sunku ir patikėti, kiek daug aš sulaukiau palaikymo. Ačiū Tatjanai Lavrinovič, mano kelrodei žvaigždei, kuri buvo kartu Kinijoje ir nors kasdien labai sunkiai dirbdavo dėl organizacijos, rasdavo minutę ir man.

Ačiū draugams ir šeimai už begalinį palaikymą ir džiaugsmą kartu.

Ačiū Lietuvos spaudos atstovams, televizijoms ir žurnalistams, už pagalbą bei žinios skleidimą.

Ačiū kiekvienam nepažįstamam už paskatinimą bei palinkėjimus.

Na, o didžiausia padėka skirta mano mylimam vyrui Aleksandrui Brokui už nuolatinį palaikymą, buvimą šalia, pasididžiavimą ir milžinišką kiekį pagalbos visais klausimais. Tu esi mano pasaulis! Myliu tave ir labai didžiuojuosi, kad mūsų partnerystės dėka aš galiu taip toli nueiti“, – socialiniame tinkle jautriai skelbė G. Brokienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)