Kaip gamindama pyragą pasakojo N. Bunkė, tokius skanėstus be galo mėgsta jos sūnus Kristupas. Mažasis Bunkų sūnus - smaližius. Savo mamai, kai ši kepa pyragus, jis dažnai padeda ištuštinti kondensuoto pieno skardines.
Natalijos „Karališkajam“ pyragui išsikepti prireiks miltų, sviesto, kiaušinių, kondensuoto pieno, kepimo miltelių, džiovintų spanguolių ir riešutų mišinio.
„Spanguolių nepagailėkit, jos suteikia rūgštelės ir yra labai skanios“, – rekomenduoja N. Bunkė.
Dainininkė iš pradžių užmaišė tešlą, ją išminkė, vėliau keletą valandų šaldė šaldytuve. Jau pagaminta tešla Natalija išklojo kepimo formą, ant jos supylė džiovintų spanguolių, riešutų ir kondensuoto pieno mišinį, pašovė pyragą į orkaitę. Rezultatai – stulbinantys. Iš pirmo žvilgsnio paprastai kepamas gardėsis kulinarijos studijos erdvę užpildė salsvu riešutų kvapu.