Mertaitei pora suteikė Elenos vardą, kuris kildinamas iš Graikijos.

„Sprogsta iš meilės širdys ir galvos mūsų šeimoj, nes į Mamos dieną spėjo Elena. Sveika atvykus, Elena! Tegu pasaulis būna tau gražus ir geras, dukryt.

O mes savo ruožtu vėl didžiausias padėkas siunčiam Vilniaus miesto klinikinės ligoninės 2-ajam gimdymo skyriui. Esam čia antrą kartą ir vėl tik geriausius jausmus palieka kiekvienas čia dirbantis žmogus. Tokiam rūpesty lengva pasijust beveik kaip esant SPA, o ne ligoninėj.

Ačiū skyriaus vedėjui R. Daunoravičiui, gyd. A. Miklaševičienei, gyd. G. Šukienei, akušerėms Gitanai ir Monikai bei visiems, ką čia sutikom ir sutiksim. Nei nėštumas, nei gimdymas patys savaime nėra liga, bet o, mamos, mes gi puikiai žinom, kiek visokių jėgų tai pareikalauja.

Todėl labai svarbu, kad kiekviena iš mūsų gautų ne tik profesionalią priežiūrą, bet ir šiltą žmogišką ryšį, pokštą tinkamu laiku ar griežtesnį žodį, kai jau reikia. Mane šiuo keliu jau antrą kartą lydi nepakartojama gyd. V. Navickienė, su kuria mūsų messengerio susirašinėjimai gal ir ne visada atrodo labai pro, bet visada veikia tik teigiamai, todėl bučkis jai!

Būkit pasveikintos, mamos! Būkit pasveikintos tos, kurios gimdyklose, operacinėse ar bet kur kitur į pasaulį atvedat žmones. Būkit išlaukti ir išmyluoti, viso pasaulio vaikai“, – socialiniame tinkle džiugia žinia su gerbėjais dalijosi Ieva.

Apie tai, kad laukiasi, dainininkė prabilo besibaigiant 2020-iesiems.

„Išsipildymo akcija 2021. Arba Stebuklas 2.0.Tai tiek naujienėlių iš manęs“, – trumpai šalia nuotraukos, kurioje pozavo prieš pasirodymą TV koncerte „Išsipildymo akcija“ brūkštelėjo dainininkė.

Pirmosios atžalos, dukters Onos Ieva ir jos sutuoktinis Mindaugas Šeduikis susilaukė 2016-ųjų lapkritį. Už mylimojo garsi atlikėja ištekėjo 2015 metų rugsėjo mėnesį.

Ieva ir metais jaunesnis kariškis Mindaugas buvo pažįstami seniai, juos siejo bičiuliški santykiai. Artimiau iki vestuvių pora draugavo maždaug metus.

Svarbiausiai gyvenimo dienai nuotaka pasipuošė tradicinės baltos spalvos prekinio ženklo „St. Patrick“ suknele.

Po vestuvių Ieva pasirinko dvigubą pavardę. Jauni žmonės į savo šventę pakvietė per 30 artimiausių žmonių ir bičiulių.

Po ceremonijos bažnyčioje šventė persikelė į Europos parką Vilniaus rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)