Praėjusią savaitę traumą patyrusi I. Kazlauskaitė generalinėje repeticijoje stovėjo nuošaliau ir savo šokių sugebėjimų nedemonstravo, tačiau padarė staigmeną J. Liesiui - išpildė duotą pažadą iškepti kugelį, jeigu vyrukas ryšis grįžti į šokių projektą.

Ne menkesnė staigmena generalinėje repeticijoje laukė ir neseniai tėčiu tapusio Manto Stonkaus. Jį projekto kolegos apdovanojo kalnu sauskelnių.

Viešoje repeticijoje poros atskleidė dalį savo debiuto detalių. Su choreografu Kęstučiu Andijevskiu priešakyje visi susirinkę šokėjai profesionalai ir neprofesionalai sušoko bendrą šokį. Kai kurie dalyviai atėjo be partnerių. Pavyzdžiui, blizgia mini suknele pasidabinusią ir įspūdingą šukuoseną susitaisiusią Jurgą Anusauskienę pašokdino Andrius Butkus. Aktorius Ramūnas Šimukauskas su partnere savo žingsnelius demonstravo pagal ekspromtu parinktą muziką.

Porų gabumų šįkart nestebėjo ir akylos komisijos narių akys. Pirmiausiai talentus leista įvertinti žurnalistams ir fotografams.

LNK šokių projektas startuos šį savaitgalį.

DELFI nuotraukų galerijoje - viena iš paskutiniųjų šokėjų repeticijų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)