Monika neslepia, kad ji ne tik apdairiai renkasi kosmetiką, stengiasi sveikai maitintis, bet ir lankosi pas estetinės medicinos specialistus: „Esu scenos žmogus, todėl didelį dėmesį skiriu odos ir plaukų puoselėjimui. Gana dažnai lankausi klinikoje „Grožio pasaulis“, kur atlieku mano amžiui tinkančias veido ir kūno procedūras. Ypač mėgstu deguonies terapiją veidui, mezoterapiją, kosmetologines procedūras, masažus, esu išbandžiusi ir grožio injekcijas“.

„Bene didžiausią įtaką mano išvaizdos pasikeitimams padarė nosies operacija, kurią savo mėgiamoje grožio klinikoje atlikau prieš kelerius metus. Man buvo atstatyta iškrypusi nosies pertvara, pakoreguota kuprelė. Pačia operacija esu labai patenkinta, nes kvėpavimas tapo žymiai geresnis. Tokiu metų laiku dažniausiai turėdavau slogą, o dabar, sutapimas ar ne, bet nesergu. Išvaizda taip pat džiaugiuosi, nes nosis tapo dailesnė, veido bruožai švelnesni“, – pasakojo Monika.

Monika Šedžiuvienė anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)