DELFI susisiekus su Monika Marija, ji sakė, kad vos tik išsiskyrus ji nenorėjo nieko apie tai kalbėti. „Tai nutiko jau seniai, bet aš nieko nenorėjau komentuoti“, – sakė ji ir nenorėjo detalizuoti išsiskyrimo priežasties.

Pats Vladislavas kol kas taip pat nieko nedetalizavo.

Monika Marija

Pora pradėjo susitikinėti dar praėjusių metų pavasarį. Su metais jaunesniu šokėju žinoma mergina susipažino filmuojant projektą „Lietuvos balsas“. Tuomet jie mielai pasakojo, jog atrado daug bendro kartu ir vienas kitą palaikė kūrybiniuose ieškojimuose. Buvę mylimieji net buvo pasidarę vienodas tatuiruotes.

„Kartu mes puikiai sutariame ir galime išeiti į lauką su mūsų šeškais, o taip pat, kai nutinka kas nors gražaus ar ateina kokia nors proga – užsukti į kiniečių restoraną. Ten turime mėgstamą kiaulienos patiekalą. Galima sakyti – mūsų šventinį paršelį“, – praėjusiais metais DELFI sakė Monika Marija.

Monika Marija Paulauskaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)