Išplaukus į jūrą pora sutiko, kad transporto priemonės pasirinkimas buvo idealus, kadangi turo metu jiedu spėjo ne tik aplankyti įlankas ar pasigrožėti architektūra, bet ir pasimaudyti, pasideginti bei paragauti vietinės žuvies.

„Čia yra daug opcijų, iš kurių galima pasirinkti. Tiesa, kitiems siūlau neskubėti imti jachtų gidų pagalba, geriau pabandyti susirasti savo kontaktą, pavyzdžiui, viešbutyje ir drauge paieškoti tinkamiausių pasiūlymų“, – patirtimi dalijosi Dovydas.

Dar prieš išvykstant gidė lietuviams pasakojo, kad Bodrumas išskirtinis ir tuo, kad pamatyti pilną „švarų“ jūros vaizdą – beveik neįmanoma. Tuo spėjo įsitikinti ir žinoma pora.

„Ko gero, nėra tokios vietos, kur jūros nedengtų bent viena sala“, – tikino Monika Marija.

Spiginant beveik 40 laipsnių karščiui pora gaivinosi ne tik maudynėmis žydroje jūroje, bet ir ledais. Jų sutuoktiniams netikėtai pasiūlė specialaus pro šalį plaukusio prekybinio katerio kapitonas.

„Prie mūsų tiesiog atplaukė ledų valtelė. Tokių jūroje plaukioja ne viena. Nerealu!“ – siurprizu džiaugėsi Monika Marija.

Dovydas atviroje jūroje lepinosi ir tradicine turkiška kava. Anksti dėl ekskursijos atsikėlęs aktorius juokavo, kad šis vietinių gamybos gėrimas jam primena kai ką kitko, tačiau vylėsi, jog tai jam padės tapti kiek žvalesniu.

„Jos nedaug, bet stipriai jaučiasi sutrintos kavos skonis, atrodo, kad gerčiau tarsi koncentratą. Bet man to reikia“, – pripažino jis.

„Turkai, ko gero, juokiasi iš manęs, nes aš vis prašau tos turkiškos kavos. Bet jie nežino, kad šis gėrimas man primena mano babos kavą. Tokia stipri, bet tarsi su Klaipėdos miesto chloru“, – su šypsena pridūrė jis.

Jachtoje pora dažnai buvo saulėje, tad iš šio turo jiedu parsivežė ne tik daug įspūdžių, bet ir įdegį.

„Aš jau visas raudonas, kaip vėžiukas“, – juokėsi Dovydas.

Daugiau poros nuotykių iš trečiosios atostogų dienos jūroje galite pamatyti vaizdo įraše.

Bodrume pora vieši pirmą kartą. Kelionės akimirkomis jiedu dalijasi ne tik savo socialiniuose tinkluose, bet ir išskirtinai Delfi portale. Turas po kurortą nušviečiamas Monikos Marijos ir Dovydo akimis. Pora dalijasi nuotaikingais dienoraščiais, kuriuose – pasakojimai, nuotraukos ir vaizdo įrašai tiesiai iš šiltojo Bodrumo.

Visus spalvingus Monikos Marijos ir Dovydo nuotykius Turkijoje kviečiame sekti Delfi portale!

Pirmoji atostogų diena:


Antroji atostogų diena:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)