Laida „Kitokie pasikalbėjimai“ prasidėjo atskleidžiant įdomų faktą apie pašnekovę – atlikėja prisipažino, jog asmens dokumentuose ji turi vieną vardą.

„Šiaip aš esu Monika, vardo Marija mano pase net nėra", – sakė dainininkė. Ji prisipažino, jog Marija yra krikšto vardas, kuris prilipo dar tuomet, kai atlikėja dalyvavo projekte „Lietuvos balsas".

Dalyvaujant projekte Monikai Marijai pasisekė – vos per kelias sekundes jos talentu susižavėjo visi mokytojai. Paklausta, kodėl iš visų pasirinko Donatą Montvydą, atlikėja teigė, jog iš pat pradžių jautė nepaaiškinamą simpatiją Donatui.

„Donatas iki šiol man yra atlikėjo etalonas. Jis nuostabus žmogus. Palaikome ryšį iki šiol. Jis yra toks, kuris visą laiką visiems padeda - tiek pažįstamiems, tiek nepažįstamiems žmonėms. Jo profesionalumas atsisipindi bendravime su žmonėmis, aprangoje, elgesiu scenoje", – šiltų žodžių kolegai ir bičiuliui negailėjo Monika Marija.

Monika Marija ir Mantas Katleris laidoje "Kitokie pasikalbėjimai" /Foto: Ignas Gaižauskas

Pasisukus kalbai apie asmeninius santykius su kitais Lietuvos atlikėjais dainininkė teigė, jog pramogų pasaulyje turi nemažai gerų bičiulių ir su niekuo nekonfliktuoja – esą tai visiškai ne jos savybė.

„Aš esu tikriausiai mažiausiai konfliktiškas žmogus iš visų, todėl su kolegomis nekonfliktuoju. Gal sykį gyvenime esu supykusi, kai žmogus atėjo nepasiruošęs darbui. Bet šiaip man nepatinka net kištis į kitų konfliktus. Turiu savo nuomonę, bet esu linkusi pasilikti ją sau", – tikino laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ dalyvė.

Monika Marija prisipažino itin nemėgstanti gėlių – gerbėjams atlikėja pasufleravo, jog tai netinkamas būdas ją pradžiuginti

„Gėles reikia prižiūrėti, keisti vandenį, karpyti, o tai visiškai ne man. Dar kai pagalvoju, kad ta gėlė kainavo penkis eurus... Vietoj vienos rožės verčiau nupirktų man Nutellos stiklainį – būčiau laimingesnė", – juokėsi buvusi projekto „Lietuvos balsas" dalyvė.

Atlikėja neišvengė klausimo ir apie užsienio kalbas.

„Tai, kad moku septynias užsienio kalbas, yra mitas. Puikiai moku tik lietuvių ir anglų kalbas, tačiau prancūzų, vokiečių ir norvegų kalba sugebėčiau tik apsipirkti parduotuvėje", – atskleidė Monika Marija.

Monika Marija laidoje "Kitokie pasikalbėjimai" /Foto: Ignas Gaižauskas

Prakalbus apie išsiskyrimą su prodiuserine kompanija „Elitaz" atlikėja buvo atvira – skyrybos įvyko taikiai, o jas nulėmė noras pradėti naują gyvenimo etapą.

„Skyrybos vyksta tada, kai atsiranda noras judėti truputį skirtingomis kryptimis. Šiaip viskas buvo tikrai gerai. Manau, kad man labai pasisekė – iškart po „Lietuvos balso" atsidūriau tarp geriausių profesionalų. Daug iš jų išmokau, pasiėmiau, ką galėjau. Noriu pradėti naują etapą savo gyvenime. Karantinas irgi tapo gera proga naujam startui. Pradėjau rašyti daugiau dainų. Kol kas neplanuoju turėti kitos vadybos – nenorėjau pas nieką perbėgti. Visada stengiausi išmokti ir techninių dalykų. Juolab, kad turėjau iš ko mokyti. Iš esmės esu savarankiškas žmogus, o gal kada nors atsiras žmonės, su kuriais norėsiu dirbti. Niekada nieko neplanuoju. Jaučiu, kad dabar bus geriau", – teigė Monika Marija.

Apie tai, kaip keisis muzikos stilius Monika Marija nelinkusi kalbėti – pripažįsta, jog kol kas tiksliai nežino ir pati.

„Į šį klausimą negaliu atsakyti. Mano nuomonė keičiasi kas tris dienas. Lygiai taip pat ir dabar. Gal išleisiu daug skirtingų dainų, o gal rasiu visai naują nišą", – kalbėjo atlikėja.

Tris kartus „Eurovizijos" atrankose dalyvavusi dainininkė dėl pralaimėjimų neliūdi – mergina teigė, jog patirtos nesėkmės priverčia tobulėti.

„Į pirmąjį „Eurovizijos" traukinį įšokau nepasiruošusi. Antraisiais metais ruošėmės stipriau, įdėjome daug jėgų. Šis pralaimėjimas atnešė daug vidinės stiprybės. Tikiu, kad taip tiesiog turėjo įvykti. Užtat šiemet jau ėjau nesijaudindama – supratau, kad kai tu daug investuoji ir stipriai kažko tikiesi, dažniausiai viskas nutinka atvirkščiai. O jei elgiesi nuoširdžiai, visada atsiras, kas tave palaiko", –sakė Monika Marija.

Visgi dėl dalyvavimo kitų metų „Eurovizijos" atrankose atlikėja nėra tikra – iš anksto teigė neplanuojanti, tačiau užsiminė, jog visko gali būti.

Visą laidą „Kitokie pasikalbėjimai“ su Monika Marija galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)