Delfi laidoje „Mano pramogos. Veidai“ apsilankiusi Monika buvo atvira – vaizdo klipo filmavimo užkulisius gerbėjams atskleidusi atlikėja prisipažino, jog nebijo būti savimi.

„Mano aplinkoje esančios moterys nori atsiskleisti ir būti natūralesnės. Aš irgi esu už šitą idėją. Svarbu ne tik išorinį, bet ir iš vidaus tą makiažą nusivalyti“, – laidoje kalbėjo apsilankiusi viešnia M Linkytė.

Prakalbus apie asmeninį gyvenimą, žinoma atlikėja neslėpė, kad šiuo metu širdies draugo neturi. Tačiau atskleidė įdomią detalę, kuri jos gerai draugei padėjo susirasti antrąją pusę.

„Kol kas esu vieniša. Bet žiedą jau užsidėjau. Mano ištekėjusi draugė pasakojo tokią istoriją, kad anksčiau nešiodavo žiedą ant bevardžio piršto. Ištekėjo per tris metus, – juokėsi atlikėja. – Todėl dabar seku jos pavyzdžiu. <...> Man norisi tikrų santykių ir tikrumo santykyje. O kad tai pasiekti, reikia visų pirma labai gerai susipažinti su savimi. Tada galėsiu statyti sveikus santykius.“

M. Linkytei veiklos netrūksta – atlikėja ne tik rengia koncertus, dalyvauja renginiuose, tačiau ir užsiima socialine veikla.

„Labai atsakingai renkuosi projektus, kuriuose pasirodau. Į visus socialinius projektus stengiuosi įsigilinti. Taip pat esu gerumo fondo savanorė. Tuo metu galiu pabūti nebe Monika Linkyte, o tiesiog Monika. Man svarbu pabūti dėl kitų, ne dėl savęs“, – sakė atlikėja.

Su gerbėjais dažnai bendraujanti Monika teigia, jog jai svarbu tikras ir nuoširdus pokalbis. Mergina prisipažino, jog vengia nereikšmingų atsakymų – pasiryžusi atsakyti į žinutę, ji tam skiria pakankamai laiko.

„Mėgaujuosi socialiniais tinklas, o kartais stengiuosi nuo jų ir pailsėti. Labai dažnai sulaukiu sekėjų ir gerbėjų žinučių. Stengiuosi į jas atsakyti. Man svarbus ne robotiškas atsakymas, tad jei atsakinėju, tai darau iš širdies, – prisipažino dainininkė. – Dažnai gaunu meškiukų, tačiau gražiausia man yra gauti laišką. Tai būna labai nuoširdus dalykas. Žmogus įdeda savo laiko. O vieną kartą esu gavusi 2000 lubinų. Buvo labai miela.“

Socialiniuose tinkluose galima pastebėti, jog atlikėja Monika Linkytė artimai bičiuliaujasi su Indre Stonkuviene. Mergina patikino, jog judviejų draugystė tikrai nėra paremta naudos siekimu.

„Neįsivaizduoju draugystės, kuria siekiama naudos. Tai ne mano dalykai. Su Indre mus sieja nuoširdus ryšys. Mes jį kuriame sau ir dėl savęs, o ne socialiniuose tinkluose“, – sakė Monika.

Laidos metu dainininkė prisipažino, jog ši vasara, nors ir su šiokiais tokiais apribojimais, tačiau veikli ir intensyvi. Naują dainą ir vaizdo klipą neseniai pristačiusi mergina prisiminė ir smagiausią įvykį, atsitikusį renginio metu.

„Dalyvauju ir privačiose šventėse. Prieš ketverius metus viename privačiame renginyje teko susidurti su dviem didžiuliais dainų gerbėjais. Dainą „Po dangum“ teko atlikti net devynis kartus, – juokėsi M. Linkytė.

Visą pokalbį su atlikėja galite pamatyti straipsnio viršuje, laidoje „Mano pramogos. Veidai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)