Renginys su kilniu tikslu pritraukė begalę garsių veidų. Būryje jų buvo galima pamatyti ir lietuviams maloniai pažįstamą veidą – manekenę Ditę Antanaitytę.

Šventinio vakaro metu D. Antanaitytė pasipuošė įspūdingai – garsiausio Lietuvos dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele, juvelyro Fawazo Gruosi deimantų koljė ir smaragdų auskarais.

Ditė Antanaitytė

Monako rūmuose iškelta vakarienė sulaukė ir kitų planetos problemoms neabejingų garsenybių vizito, tarp kurių – aktoriai Sharon Stone, Orlando Bloomas, Melanie Laurent, Lucas Bravo, Gaspardas Ullielis ir kt.

Labdaringą pokylį organizavo Monako princas Albertas II, ši vakarienė jau penktoji.

Renginio metu surinktos lėšos keliaus fondams, kurie prisideda prie Žemės išsaugojimo ir pagalbos vaikams, užtikrinant jų bendrą gerovę ir švietimą.

Ypatingo vakaro akimirkomis socialiniuose tinkluose pasidalijo ir pati D. Antanaitytė.

„Mes visi esame unikalios būtybės, tačiau tai, ką mes visi turime bendro, yra ši graži planeta, kurią mes vadiname savo namais.

Aš asmeniškai manau, kad bet kokios pastangos, kurias galima padaryti ar pasirinkti, yra nuostabios! Taigi ar paaukosite milijoną, ar paimsite kažkieno šiukšles, tai jau yra kelias į priekį ir, tikėkimės, vidinis sąmoningumas augs, o tai padės mums mažiau kenkti gamtai.

Man buvo garbė padėti savo ilgamečiui draugui Fawazui aukcione parduoti jo nuostabų kūrinį dėl kilnaus tikslo“, – šalia nuotraukų brūkštelėjo manekenė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)