Savo „Instagram“ paskyroje A. Staškevičiūtė pasidalijo kadrais iš svarbiausios gyvenimo dienos. Bičiuliai ir paskyros sekėjai kaip mat ėmė sveikinti porą – kai kuriems jų Agnės ir Roberto tuoktuvės tapo tikru netikėtumu.

A. Staškevičiūtė socialinių tinklų paskyrose dažnai demonstruoja prabangų gyvenimo būdą – viešina nuotraukas iš kelionių, puikuojasi prabangiomis dovanomis.

Dažnoje asmenukėje Agnė parodo ir kraują kaitinančias kūno formas. Pastaruoju metu mergina intensyviai pluša sporto salėje, tad rezultatai – akivaizdūs.

Gerbėjai pastebi ir stulbinantį A. Staškevičiūtės panašumą į krepšininko Jono Valančiūno žmoną Eglę Valančiūnienę. Jaunos moterys yra panašios lyg du vandens lašai: abi šviesiaplaukės, panašių veido bruožų bei kūno sudėjimo.

💙

A photo posted by @agneuoga on Sep 6, 2016 at 12:08am PDT

💍

A photo posted by @agneuoga on Sep 5, 2016 at 11:52am PDT

To the moon and back💋

A photo posted by @agneuoga on Sep 5, 2016 at 11:09am PDT

#youngwildfree ✈️

A photo posted by @agneuoga on Jul 23, 2016 at 10:03am PDT

Holidays+🍾=300 instagram photos

A photo posted by @agneuoga on Jul 23, 2016 at 5:12am PDT

mermaid. waiting for Di Caprio 😀💞🌴 #blonde #style #beach #viewporn

A photo posted by @agneuoga on Jan 2, 2016 at 4:07am PST

Gražuolei teko ir teisme apsilankyti

DELFI primena, kad praėjusių metų lapkričio 20-osios vakarą vykęs VIP svečiams skirtas vakarėlis vilnietei A. Staškevičiūtei baigėsi nelaime.

Prabangų gyvenimo būdą mėgstanti demonstruoti mergina po vakarėlio ne tik sudaužė ne jai priklausantį visureigį „Porsche Cayenne“, avarijos metu buvo sunkiai sužeista jos bendrakeleivė.

Policijos suvestinėse buvo skelbiama, kad naktį iš lapkričio 20 į 21 dieną, apie 2.15 val., Vilniaus centre, Žygimantų ir A. Goštauto gatvių sankryžoje, A. Staškevičiūtė nesuvaldė savo sužadėtiniui priklausančio prabangaus visureigio ir atsitrenkė į kelio atitvarą šalia Žaliojo tilto.

Avariją mergina sukėlė būdama neblaivi. Po atliktų kraujo tyrimų jai nustatytas 1,29 promilės girtumas.

Teismas A. Staškevičiūtės tąsyk nepagailėjo - uždraudė vairuoti net 2,5 metų. Taip pat per penkis mėnesius nuo nuosprendžio įsigaliojimo dienos šviesiaplaukė buvo įpareigota neatlygintinai dirbti 100 valandų gydymo ir globos įstaigose ir padengti 300 eurų nukentėjusios keleivės patirtas išlaidas advokatui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)