Ankstesniuose interviu DELFI naujienų portalui V. Židonytė tikino, kad Lietuvos pasiilgti ji nespėja, nes dažnai grįžta. Savo namais moteris įvardija tiek Monte Karlą, tiek Lietuvą. DELFI V. Židonytė pasakojo gyvenanti kaip ir „visi žmonės“ ir tikino, kad jos gyvenimas nėra išskirtinis. Monake Vaidą žavi ne tik saugumas, bet ir puikus oras, ramybė. Laisvu nuo darbo metu gražuolė leidžia laiką su šeima.

„Negalėčiau įvardinti, kuri šalis man yra namai. Lietuvoje yra mano šaknys, vaikystės namai. O Monakas yra dabartinis mano gyvenimo etapas, draugai, dukrytės gimtieji namai. Iš tiesų Monakas yra visai kitoks, kai tu jame gyveni. Monakas nėra vien kazino. Turistai ir tie, kurie ten gyvena jau daug metų, mato Monaką kitaip. Pirmomis dienomis aš žiūrėjau į šią valstybę kaip turistė, bet mano nuomonė keitėsi. Dabar man tai geriausias pasaulio kampelis. Manau, kad niekur nėra saugiau.

Mano dukra jau yra paaugusi, turiu idėjų, kuo užsiimsiu Monake. Tik dar apie tai neklauskit, nemėgstu užbėgti įvykiams už akių. Kas mane pažįsta, žino, kad man nėra priimtina sėdėti namuose. Aš spėju ir valgyti padaryti, ir dirbti. Tai mano charakterio būdas, nemoku nusėdėti vienoje vietoje. Tai, manau, man gyvenime daug padeda“, - tada tikino Vaida.

Vaida Židonytė

„Paveikta saulės“, – po nuotraukomis rašė buvęs modelis.
Vaida Židonytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)