Grupės vadovė Laima Lapkauskaitė juokiasi, prisiminusi, kaip "Mokinukėms" buvo atvežtos naujos kepurės. “Vienai mergaitei kepurė per maža, kitai per didelė, iškilo ginčai, jog neva viena pasisavino kitos kepurę ir t.t. Praėjo šiek tiek laiko ir galų gale merginos susitarė, susitaikė, apsiprato.”

Tuo tarpu atlikėjos dūsauja: “Tokių nesutarimų negalima vadinti pykčiais, bet jau buvome išsigandusios, kad mūsų draugystei iškilo pavojus. Nei viena nenorėjome nusileisti.” "Mokinukės" pasakoja, jog jei vadovė nebūtų tokia kantri, turbūt dabar grupėje atmosfera būtų daug blogesnė. “Drabužius mums teko taisyti, persiūti pagal mūsų prašymus, dėkojame vadovei, kad ji taip klausė mūsų nuomonės”, – šypsojosi merginos.

Laima Lapkauskaitė pasakojo, jog grupės debiutinio albumo pristatymui buvo labai atsakingai ruošiamasi, tad jaunoms merginoms daug įtakos turėjo ir nuovargis. “Renginiui paruošėme įdomesniis drabužius. Kadangi "Mokinukės" dainose yra arbiškų ritmų, rūbai bus papuošti arabiškomis, turkiškomis detalėmis”.