Interneto puslapio mokinukes.org autoriai, kurių elektroninio pašto adresai baigiasi „@sexy.lt“, neslėpė, kad renka pinigus iš „Mokinukių“ gerbėjų.

„Jūsų parama mums - tai mūsų darbas dėl Jūsų. Mes be paramos - niekas, nes tuomet negalėsime išlaikyti tinklalapio. Pinigai reikalingi tinklalapio išlaikymui. Tikrai nei vienas centas nenueina vėjais. Kiekvieną mėnesį mes mokame už tinklalapio išlaikymą - serverį; kiekvienais metais mes mokame už tinklalapio adresą. Pinigų sumos nėra tokios menkos, kad mes vieni viską pajėgtumėme, todėl prašome Jūsų pagalbos“, - buvo rašoma interneto svetainėje.

"Mokinukių“ gerbėjai buvo raginami siųsti SMS žinutes, kurios įkainotos nuo 50 ct iki 10 litų.

„Mokinukėms“ vadovaujanti L. Lapkauskaitė, kurios mobilusis telefonas buvo nurodytas prie kontaktų rubrikos, DELFI tikino tik iš DELFI sužinojusi, kad internete yra įkurtas gerbėjų puslapis bei renkami pinigai.

„Įdomu, žinokit, už visus durnius negaliu atsakyti ir visų sukontroliuoti. Dar 30 litų užsidirbame patys, ir kitus galėtume paremti“, - tikino L. Lapkauskaitė.

Tačiau po pokalbio su „Mokinukių“ įkūrėja ir vadove mokinukes.org puslapis netikėtai pasikeitė – iš pradžių išnyko L. Lapkauskaitės ir puslapio kūrėjų kontaktiniai duomenys, o po kelių minučių – ir prašymas suteikti paramą.

Puslapį prižiūrintis administratorius DELFI sakė, kad nurodymus išimti informaciją gavo po L. Lapkauskaitės skambučio. „Dabar jau kaip nors teks iš savų pinigų mokėti už puslapio išlaikymą“, - sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją