Kaip rašoma pranešime spaudai, vakaro metu viešnios bendravo, vaišinosi restorano „Optimistai“ gurmaniškomis vaišėmis, vizažistė Sandra Svirčinskaitė mokė makiažo paslapčių, „Ma.Ma Cut“ salono meistrė Indrė Bednarskienė atskleidė plaukų priežiūros subtilybes, o stilistė Erika Valiukaitė dalino patarimus kaip susikurti savitą įvaizdį.

Tarp vakarėlio svečių buvo galima sutikti ir retai viešumoje pasirodančią Rimą Triškutę. Modeliui teko vakarėlio šeimininkės vaidmuo.

„Kadangi pati Jurgita dalyvauti šventėje negalėjo, man buvo didelė garbė pasirūpinti jos agentūros viešniomis. Tuo pačiu tai buvo puiki proga atitrūkti nuo kasdienės rutinos“, – kalbėjo Rima.

Tarptautinio pripažinimo sulaukęs modelis Agnė Končiūtė į Kalėdinę šventę „Švęsti grožį!“ atvyko tiesiai iš Vokietijos. „Stengiuosi nepraleisti Jurgitos organizuojamų renginių nepaisant kuriame pasaulio kampelyje tuo metu būčiau. Gi kokios Kalėdos be artimiausių žmonių? O šios agentūros merginos man jau seniai tapo tarsi antra šeima“, – sakė A. Končiūtė.

Vakarėlyje svečiavosi ir žinomas fotografas Dainius Ščiuka.

Jurgita Kiguolė džiaugėsi pavykusia švente: „Kadangi merginos susitinka ne taip dažnai, o intensyviai keliaujančias modeliaujančias mergaites tenka matyti dar rečiau, tai buvo gera proga tiesog pabūti kartu. Todėl vakaras išties buvo kupinas bendravimo, šurmulio, šypsenų ir grožio“.

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją