Šiemet modelių atrankos dalyves vertins ir garsus modelis Solveiga Mykolaitytė bei garsenybių fotografas Paulius Stefanovičius.

“Modelis negali būti baikštus, negali bijoti bendrauti ir būti užsisklendęs savyje. Modeliui visuomet teks būti tarp ivairiausių žmonių, nebijoti scenos ir svarbiausia - kamerų, nes norint būti geru modeliu, pirmiausia reikia išmokti prisijaukinti kamerą ir tapti geriausiu jos draugu. Atrankoje tikiuosi išvysti daug drąsių merginų ir rasti išskirtinį veidą”, - sako Niujorke modeliu dirbanti Solveiga.

Ne vieną garsenybę žurnalų viršeliams fotografavęs Paulius Stefanovičius įsitikinęs, kad modeliui labai svarbu ne tik graži išvaizda, bet ir asmenybės žavesys.

“Modelis - ne plastikas ir vien gražaus veido neužtenka. Jei nėra gražaus vidaus, visa kita praranda bet kokį žavesį. Modelis turi būti ir ryški asmenybė. Ir svarbiausia, kad viskas harmoningai derėtų kartu. Tikiuosi, kad atrankoje mums pavyks rasti išskirtinę asmenybę!”,- tikina P. Stefanovičius.

Praėjusių metų atrankos nugalėtoja Gintarė Vasyliūtė neslepia, kad laimėtas konkursas jai suteikė daug galimybių ir netikėtų patirčių.

„Pažintys su įdomiais žmonėmis, fotosesijos su geriausiais stilistais ir fotografais - visada apie tai svajojau. Sunku nusakyti, kaip džiaugiuosi išdrįsusi sudalyvauti atrankoje, neslėpsiu, paragavau žvaigždės gyvenimo!, – sako Gintarė. – Labai norėčiau paskatinti visus ir visas ateiti į atranką ir nebijoti išbandyti savęs. Tokios galimybės negalima praleisti.“

Visi, norintieji tapti ryškaus ir modernaus prekybos centro RYO reklaminiu veidu ir pasirašyti vienerių metų trukmės kontraktą, iki kovo 24 d. kviečiami pildyti anketą internetinėje RYO svetainėje. Kaip ir praėjusiais metais, balsavimas vyks ir socialiniame tinkle „Facebook“, kuriame fanai galės išrinkti savo favoritą, kuriam atiteks bilietas į konkurso finalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)