„Sutikau dalyvauti projekte, nes kaip tik dabar grįžau dabar į mokslus universitete, į Lietuvą. Taip pat aktyviai dirbu modeliu. Tik vakar grįžau iš Vokietijos, rytoj išskrendu į Švediją. Penktadienį vėl grįžtu į Lietuvą. Laiko atžvilgiu, viskas išties sunku, bet suderinama. Labai norėjau dalyvauti dėl savęs, išmokti šokti“, – apsisprendimo motyvus atskleidė būsimas projekto dalyvis.

Simonas pasakojo, kad per dieną repeticijoms tenka skirti net tris valandas. Daugybę valandų sporto salėje praleidžiantis vaikinas ištverme skųstis tikrai negalėtų. Tačiau sako, kad repeticijoms pastangų reikia išties nemažai.

„Didžiausias krūvis tenka kojoms. Po trijų valandų tai labai jaučiasi. Su keliu turėjau problemų dar tada, kai žaidžiau tinklinį vidurinėje mokykloje. Kai šoku, jaučiu, kad skauda kelio sanaraį“, – pirmuosius sunkaus darbo rezultatus pastebi Simonas.

Paklaustas, ar tikisi pergalės, pašnekovas išliko santūrus ir savo galimybe snugalėti vertino atsargiai: „Kaip bus, taip bus. Norėtųsi laimėti, bet dalyvauja Monika Šalčiūtė ir kiti stiprūs konkurentai šokėjai. Džiaugsiuosi tuo, ką pavyks pasiekti ir tiek, kiek išmoksiu dėl savęs“.

Be Tueno Simono Phamo projekte pasirodys sportininkė ir dainininkė Greta Lebedeva, modelis Jolanta Leonavičiūtė, šokėja Monika Šalčiūtė, Kėdainių „Senamiesčio“ choro generolas Arnas Švilpauskas, TV žiūrovams pažįstamas iš projekto „Chorų karai“.

Kaip pagrindinis naujienų portalas DELFI skelbė anksčiau, prisijungti prie TV3 komandos pasiūlymo sulaukė ir dar vienas žinomas Lietuvos modelis bei aktorius Žilvinas Tratas. Jam, šaltinių teigimu, siūloma vedėjo vieta. Išvaizdus vyras yra filmavęsis įvairiuose serialuose bei dalyvavęs vasariškame realybės šou „Meilė ar pinigai?“. Jį laidos vedėjai norėtų suporuoti su aktore Karina Stungyte.

Tuenas Simonas Phamas, Visvaldo Morkevičiaus nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)