Net ir jausdamasi prastai Solveiga išliko aktyvi socialiniuose tinkluose ir instagrame pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose ji trumpai parodė, kad atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje.

Vienoje iš nuotraukų modelis guli Bankoko ligoninėje. Tiesa, net ir atsidūrusi gydymo įstaigoje Solveiga neprarado optimizmo ir savo širdies draugui iš palatos pozavo su šypsena.

„Atvykite į Tailandą, jie sakė... Bus smagu, jie sakė...“, – ironiškai į situaciją žvelgė pora.

Netrukus po to Solveiga savo sekėjams atskleidė, kad turi problemų su stuburu – esą jį tarsi surakino. Būtent dėl šios priežasties modeliui teko sėsti į neįgaliojo vežimėlį.

„Nugarą man surakino lėktuve. Ko gero, labiausiai mane supras aukštaūgiai, ką reiškia, kai surakina stuburą ir iš skausmo paeiti net neišeina, iškart pakerta kojas, net akyse tamsu. Tai man teko patirti jau kelis kartus ir dažniausiai kelionėse ar po įtempto grafiko, nuo nuovargio, kai negalima nieko sunkaus kilnoti“, – situaciją paaiškino ji.

Nepaisant to, DELFI S. Mykolaitytė pasidžiaugė, kad dabar ji jaučiasi kiek geriau.

„Jaučiuosi jau geriau, bet visgi nesmagu, kai tokie atvejai koreguoja kelionių planus ir pirmoji pažintis su Bankoku tampa ligoninė“, – šypsenos net ir jausdamasi silpnai neprarado modelis.

Šiuo metu lietuvė yra vis dar Tailande, jai paskirtas poilsio režimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)