Keturis mėnesius truksiantis projektas dar tik įgauna pagreitį. 10 merginų reguliariai lies prakaitą sporto salėje, o tam, kad rezultatai būtų maksimalūs, jas prižiūrės du kvalifikuoti treneriai.

„Ir ką gi Elita pametė sporto salėje?“ – paklaustų vienas kitas skaitytojas, pažvelgęs į merginos nuotraukas. Juk ji – ilgakojė gražuolė – nė nesistengdama gali pasigirti figūra, apie kurią daugeliui moterų belieka tik svajoti.

Tačiau Elita sako sportuoti norinti ne vien dėl vaizdo veidrodyje – kur kas svarbiau yra gera savijauta ir sveikata.

„Man patinka projektai, susiję su sportu, tad, kai tik atsirado ši galimybė, labai apsidžiaugiau. Noriu įgauti geresnę formą, sportuoti dėl geros savijautos ir sveikatos“, – sako tituluota gražuolė.

Savo figūra Elita tikrai nesiskundžia, sako mylinti save tokią, kokia yra. Tačiau per ateinančius mėnesius sieks išryškinti pilvo presą ir gerokai padirbėti su sėdmenų raumenimis. Anokia paslaptis, kad dailios formos užpakalis – tai nuolatinio darbo su svoriais rezultatais.

Štai vienas iš pratimų sėdmenų raumenims, kuriuos atlieka E. Citovičiūtė:

#pradedam #turbinti #uzpakali 🤸‍♀️😏😁

A post shared by Misselita (@elitacitoviciute) on Mar 5, 2017 at 11:57am PST

Tiesa, vieno dalyko E. Citovičiūtė daryti tikrai neketina – tai auginti rankų raumenų.

„Man nėra gražu raumeningos moterų rankos. Gražiausios man – liesos ir stangrios“, – mintimis dalijosi projekto „Final Fit Ladies“ dalyvė.

Elita sako, kad projekto baigtis – ne varžybos, kaip jau tapo įprasta, o kiekvienos dalyvės individualių tikslų pasiekimas ir tobulėjimas.

Per 16 savaičių merginos ne tik įgaus daugiau pasitikėjimo savimi, bet ir suformuos sveikos gyvensenos įpročius.

O kad sveika gyvensena, iš esmės, priklauso nuo to, ką dedame į burną, žino daugelis.

E. Citovičiūtė sako neužilgo sulauksianti mitybos plano. Koks jis bus tiksliai, kol kas nežino, tačiau neabejoja, kad maitintis teks kur kas griežčiau nei yra įpratusi.

„Su mityba man sekasi įvairiai, kartais pavyksta prisižiūrėti ir nevalgyti saldumynų, o kartais... ne, nes tikrai turiu smaližės bruožą“, – sakė mergina.

Laimė, bent jau miltinių produktų ilgėtis neteks – jų Elita nevalgo jau senokai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)