– Arnoldai, gyveni visame pasaulyje: Dominikos Respublika, Ispanija, vyksti į Niujorką. Kodėl šį kartą tokia kelionės kryptis?

– Turiu pasiūlymų bendradarbiauti su keliomis modelių agentūromis Niujorke. Liepos viduryje skrisiu į Los Andželą, ten taip pat laukia kelios fotosesijos. Fotografai mane susirado per oficialią „Instagram“ paskyrą.

Beje, modelių agentūra reikalavo, kad pasivadinčiau Arnoldu Schmitu. Šiek tiek keista, bet jiems taip paprasčiau.

– Beveik metus praleidai Dominikos Respublikoje. Kodėl ten vykai?

– Iš prigimties esu tyrinėtojas, smalsumas mane tiesiog žudo. Jeigu ko nors užsigeidžiu, būtinai turiu išbandyti. Taip atsitiko ir su Dominikos Respublika. Atsisakiau darbo televizijoje, europietiškų malonumų ir išvykau mokytis ispanų kalbos.

– Prie kokių salos gyvenimo ritmo įpročių teko priprasti?

– Ten – kitas pasaulis, tad visko gavau su kaupu. Nuo pasakiško grožio paplūdimių ir vakarėlių ant jūros kranto iki į smilkinį nutaikyto pistoleto. Gyvendamas ten pripratau būti laimingas kiekvieną dieną. Tai užkrečiama, ypač kai esi toje saloje.

– Kodėl palikęs salą išvykai į Ispaniją?

– Pernai būdamas Niujorke susipažinau su Holivudo aktore Rosario Dawson. Ji mane paskatino nueiti į kelias modelių atrankas, juk Niujorkas – mados miestas. Nuėjęs į vieną atranką susipažinau su Barselonoje įsikūrusios agentūros agentais, o po kelių dienų elektroniniu paštu sulaukiau pasiūlymo bendradarbiauti. Sutikau.