Anot renginio prodiuserio Gedimino Jauniaus, atlikti „Tris milijonus“ M. Mikutavičiaus prašė ir renginio organizatoriai, ir TV3 televizijos, ir Vilniaus miesto savivaldybės atstovai. „Kalbėjomės su juo ne kartą. Tikrai labai prašėme, bet jis atsisakė. Teigė, kad nori švęsti aikštėje drauge su visais, ramiai išgerti alaus“, - DELFI pasakojo renginio prodiuseris Gediminas Jaunius.

M. Mikutavičius DELFI teigė, kad turi savo priežasčių nedainuoti, bet jų nedetalizuos. Jis neprieštaravo, kad jo dainą sudainuotų kas nors kitas.

Vienas dainos atlikėjų L.Adomaitis pasakojo, kad pasiūlymą sudainuoti „Tris milijonus“ iš sutiktuvių organizatorių gavo prieš kelias dienas. Dainininko žiniomis, iš pradžių buvo planuota, kad dainą atliks bent aštuoni žmonės, bet vėliau, dėl neaiškių priežasčių, dalis atsisakė.

„Aš laikausi savo žodžio, nors turiu pripažinti, kad viskas vyko spontaniškai. Netikėtai teko improvizuoti, nes sumažėjo atlikėjų skaičius. Šiaip epicentras buvo krepšininkai ir jų laimėjimas, o ne dainos. Jei Marijonas atsisakė, vadinasi jis jos nesisavina. „Trys milijonai“ jau visos Lietuvos daina - kaip himnas“, - teigė L.Adomaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)