Pasirodo, kad toks M. Jovaišos skelbimas žurnale - pralaimėtų lažybų rezultatas. Kaip teigė pats fotomenininkas, vasarą jis susilažino su savo geru bičiuli bei garsiu fotografu Tomu Kaunecku, jog nerūkys metus laiko. Vyrai sutarė, kad jei kuris nors sulaužys šį pažadą, privalės žurnale „Laisvalaikis“ išspausdinti tokio tipo skelbimą ir viešai pripažinti apie patirtą fiasko.

„Deja, rugsėjo mėnesį turėjau daug rūpesčių ir užsirūkiau. Teko prisipažinti Tomui ir įvykdyti mūsų susitarimą“, - pasakojo M. Jovaiša. Tiesa, vyras pridūrė, kad šiuo metu jis vėl neberūko.

DELFI portalui M. Jovaišai patvirtino, kad tokios lažybos jam ne naujiena. „Tokį metodą jau buvau išbandęs ir su kitu bičiuliu, tik tąkart buvome sutarę, kad visus metus nevartosime alkoholio. Jis pralošė ir turėjo tokį pat skelbimą su savo nuotrauka išspausdinti kitame leidinyje“, - juokėsi fotomenininkas, pridurdamas, kad tokios lažybos yra daug veiksmingesnės nei pinigai. „Toks būdas yra daug efektyvesnis, nes jis padaro daugiau gėdos, jei neįvykdai sutarties, o pinigus sumoki ir tiek. Žinoma, lažintis gali tik su tokiu žmogumi, kuriuo pasitiki, nes detektyvo darbo nedirbsi“, - kalbėjo Marius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją