50-ies sulaukusios menininkės mirties aplinkybės iki šiol nėra žinomos. Kaip DELFI sakė prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė, šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, o siekiant jam nepakenkti, detalesnė informacija kol kas neteikiama.

„Atliekami būtini procesiniai veiksmai“, – sakė specialistė.

Kol kas žinoma tik tiek, kad policija gavo iškvietimą į bendrus menininkės ir jos buvusio vyro bei televizijos laidų režisieriaus ir prodiuserio Ričardo Rickevičiaus namus.

Pažymima ir tai, kad išvakarėse namuose vyko vakarėlis. Susisiekus su R. Ricevičiumi, komentuoti įvykio aplinkybes vyras atsisakė.

Vilnietė grafikė J. Rekevičiūtė prieš keletą metų kovojo su krūties vėžiu. Tuomet jai buvo pašalinta kairioji krūtis ir menininkė vėl grįžo į darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)