Žinią apie netrukus aplankysiančius gandrus G. Brokienė pasidalino socialiniuose tinkluose. Moteris paviešino menišką nuotrauką su apvalėjančiu nėščiosios pilvuku.

„Kiti metai – kiti iššūkiai“, – šalia fotografijos brūkštelėjo G. Brokienė.

Šeštąjį nėštumo mėnesį skaičiuojanti režisieriaus žmona neseniai dalyvavo „Misis pasaulis“ („Mrs Globe“) konkurse – jame lietuvė dalyvavo nepaisant to, kad po savo širdimi nešioja naują gyvybę. Gretė projekte išties sužibėjo, kadangi pasiekė finalą ir pelnė prestižinį „Life Legacy“ apdovanojimą.

DELFI primena, kad G. Brokienė su vyru jau augina pusantrų metukų dukrą, vardu Leyla. Dėl arabiškos kilmės vardo porai teko net apsilankyti teisme, kadangi jo rašyba neatitiko lietuvių kalbos taisyklių. Nepaisant to, tėvai atšventė pergalę ir savo vaiką pavadino taip, kaip norėjo.

Anksčiau apie motinystę kalbinta Gretė neslepia, kad jos ir vyro gyvenimas susilaukus pirmojo vaikelio stipriai pasikeitė.

„Gyvenimas nušvito dar nematytomis spalvomis! Pasikeitè požiúris, vertybès, atsirado tiek daug galimybių ir savęs realizavimo variantų“, – anksčiau DELFI pasakojo pašnekovė.

Gretė džiaugiasi, kad jų pirmoji atžala paveldėjo tai, kas geriausia.

„Manau iš abejų tėvų ji pasiėmė geriausias savybes. Džiugu, kad Leyla labai rami, kantri ir savarankiška. Nuo pirmųjų dienų ji visur kartu su mumis. Susilaukiu daug komentarų iš aplinkos, kad Leyla tiesiog „tobulas vaikas“, – DELFI pasakojo moteris.

Paklausta apie galimas vaikų auginimo klaidas, pašnekovė tikina, kad net ir šioje srityje tėvams dažnu atveju reikia į viską žiūrėti paprasčiau.

„Neleisčiau sau vienos ar kitos gyvenimo patirties, auginant vaiką, pavadinti „klaida“. Jokių rašytų taisyklių ar vadovėlio, kaip auginti vaiką, nėra – kiekvienas pasirenka sau ir savo atžalai tinkamiausią variantą. Auksinį patarimą tikrai turiu! Atsipalaiduokite!“ – šyptelėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)