„Mėnesį laiko kiekvieną dieną nuo 7 val. ryto sportuoju. Susiradau profesionalų komandą, kuri padėtų pasiruošti konkursui. Stiliaus klausimais kreipiausi į Austėją Jablonskytę, ieškojau suknelių, nacionalinio kostiumo. Suknelių pirkti už savo pinigus netenka, viskas vyksta susitarimo būdu. Dizaineris paskolina suknelę, tačiau vėliau tenka reklamos būdu ją atidirbti. Kadangi konkurse reikės pačiai pasidažyt ir pasidaryt šukuoseną, tad profesionalų paprašiau, kad mane pamokytų“, - DELFI kalbėjo mergina, finaliniame pasirodyme pasipuošianti dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele.

Simona Burbaitė ir Vaidas Baumila

Tris savaites Maskoje viešėsiančios gražuolės laukia konkurso repeticijos, įvairios vakarienės. Prieš mėnesį S. Burbaitė sulaukė anketos iš konkurso rengėjų, kurioje buvo pateikta 40 klausimų. Pagal atsakymus į juos bus paruoštas Simonos prisistatymas konkurse. Pasiteiravus, kaip S. Burbaitė vertina savo šansus, mergina neslėpė, kad konkurso laimėti nesitiki: „Lietuva labai maža šalis, konkurse veikia politika. Aš tikiu savo sėkme patekti į gražuolių 16-tuką. Tą tikrai galima padaryti, su tuo tikslu ir važiuoju.“

Simona Burbaitė

Pramogų pasaulyje kurį laiką sklandė kalbos apie itin draugiškus santykius tarp gražuolės S. Burbaitės ir dainininko Vaido Baumilos. DELFI pasiteiravus Simonos apie ryšius su dainininku, mergina patikino, kad jokio romano tarp jų nėra. „Su Vaidu susipažinome „Mis Lietuva“ konkurso finale (V. Baumila ten koncertavo - DELFI). Likome gerais draugais ir jokio romano tikrai nebuvo. Viename ar kitame vakarėlyje susitikdavome kaip draugai, tačiau apie jokį romaną negali būti kalbos, aš turiu vaikiną. Mes palaikome ryšį, mūsų požiūriai panašūs“, - teigė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)