„Esu gavusi pasiūlymų – būti drauge ar palydove vakarienėje. Konkrečios sumos niekas niekada nesiūlė, turbūt dėl to, kad neatrodau ir neleidžiu sau atrodyti lengvai prieinama, turiu ilgametį širdies draugą Matą“, – atviravo mergina.

Laidos vedėjui, žurnalistui Orijui Gasanovui ji taip pat pasakojo apie savo susitikimą su kandidatu į JAV prezidentus Donaldu Trumpu. Mergina pagyrė jį, o jis ją. „Pasigyriau, kad skaičiau jo knygą, tada Trumpas pasakė, kad ateityje tikisi paskaityti mano knygą. Gal taip ir bus“, – susitikimą su milijardieriumi prisiminė modelis.

Visai neseniai į skandalą su Karolina Toleikyte įsivėlusi Simona Burbaitė labiau nei bet kuris kitas modelis žino, kaip sveiką gyvenseną paversti kasdieniu įpročiu ir itin svarbia kokybiško gyvenimo dalimi. Ji džiaugiasi numetusi dvylika kilogramų ir šiuo metu sverianti 54.

„Šiandien atrodau taip, kaip visą gyvenimą norėjau atrodyti. Valgau tai, ką noriu valgyti ir pildau savo svajones. Tik tas kelias iki šiandien nebuvo toks lengvas“, – pasakoja Simona. Modelis teigia, jog niekad nesijautė stambi ar negraži, bet sverdama 66 kilogramus jautėsi blogai ne kiek fiziškai, bet dvasiškai.

Simona tikina ne kartą isterikavusi dėl savo svorio ir net puolusi į ašaras, sirgusi depresija: „Aš buvau apvali mergina, mane dėl pavardės ir apimčių vadindavo „burbuliuku“. Per du metus susitvarkiau savo gyvenseną, sveiką mitybą. Labai blogai jaučiausi, sau nepatikau, gyvenime trūko harmonijos“.

„Didysis O“ žaidime „Skambink arba trink“ Simona Burbaitė skambino savo draugui, nekilnojamo turto agentui Vincui. „Iš vieno vyro gavau daug pinigų, man staigiai reikia nusipirkti brangų butą“, – į bičiulį kreipėsi modelis. Vaikinas nepasimetė: „Rasim, butas bus“.

ZIP FM ryto laida – kiekvieną darbo dienos rytą nuo 7 iki 10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)