Pergalės tikėjosi

„Sunku net apsakyti, kaip dabar jaučiuosi. Teisingai konkurso vedėjai pastebėjo, kad kartais tereikia vieno drąsaus žingsnio. Aš jį žengiau, todėl dabar esu didžiuliame džiaugsme, – iš karto po žinios apie pergalę konkurso naujienų portalui DELFI kalbėjo Agnė Kavaliauskaitė. – Aš manau, kad kiekviena mergina širdies gelmėje tikisi to titulo. Tačiau nei viena, taip pat ir aš, dar negaliu patikėti, kad tai įvyko. Dalyvauti gražuolių konkurse ją pastūmėjo širdies draugas ir tėvai. Už tai mergina jiems itin dėkinga.

Mergina neslėpė, kad pasiruošimas konkursui pareikalavo itin daug jėgų: „Dirbome tikrai labai daug ir intensyviai. Tai davė savo ir turėjome puikų šou“. „Mis Lietuva 2014“ A. Kavaliauskaitė vyks į konkursą „Mis pasaulis 2014“: „Iš tikrųjų tai didelė atsakomybė. Tikrai norisi šalį pristatyti kuo geriau. Iš pačios geriausios pusės. Ir tikrai pasistengsiu tai padaryti“.

Apdovanojo ir daugiau gražuolių

Dėl karūnos ir gražiausios lietuvaitės titulo varžėsi 12 merginų. „Pirmosios vicemis“ titulą pelniusi Patricija Belousova keliaus į „Miss Universe 2014“ („Mis visata 2014“), kurį organizuoja milijardierius Donaldas Trumpas.

Vadovaujama nuolatinio konkursų organizatoriaus Beno Gudelio, komisija taip pat nusprendė, kas tapo „Mis Elegancija“ – Gintarė Misiūnaitė, „Mis Foto“ – Reda Giedrikaitė, „Mis Gracija“ – Kornelija Jurkutė ir „Antroji Vicemis“ – Domantė Kelbauskaitė. Internete balsavę vieno portalo žiūrovai savo simpatijas atidavė Gintarei Misiūnaitei. Tradiciškai renginio žiūrovai išrinko savo favoritę - „Mis Publiką“ - ja tapo Agnė Kavaliauskaitė.

Gražiausios merginos rinkimai prasidėjo be ilgų įžanginių kalbų ir sveikinimo žodžių. Skambant grupės „Electronic I“ atliekamai muzikai merginos scenoje TV žiūrovams ir arenoje renginį stebėjusiems svečiams prisistatė pasipuošusios XVII amžių menančiomis prabangiomis suknelėmis.

"Mis Lietuva" 2014

Po serijos muzikinių pasirodymų dalyvės prisistatė konkurso žiūrovams:

01. Diana Nižnik (24). Ji siekia tapti profesionalia aerobikos instruktore. Taip pat dirba įmonėje, kurioje džiaugėsi galinti pritaikyti įgytas anglų filologijos žinias.

02. Domantė Kelbauskaitė (18). Ji ateitį ketina sieti su medicina, kurią ir studijuoja. Pernai gražuolė pasipuošė „Mis Ukmergė 2013“ karūna.

03.  Greta Malakauskaitė (20). Ji studijuoja tarptautinio turizmo vadybos trečiame kurse, o jos svajonių šalis – Australija.

04. Agnė Kavaliauskaitė (21). Panevėžietė studijuoja choreografiją Klaipėdos universitete. „Šokis – ne tik mano specialybė, bet ir gyvenimo būdas“, – sakė mergina. DELFI skaitytojai ją išrinko verčiausią pasipuošti „Mis Lietuva 2014“ karūna.

05. Gabrielė Gutauskaitė (20). Fotomodelis iš Rumšiškių, labiausiai išgarsėjo, kai šalies žiniasklaidoje pasirodė naujieną apie jos į dūžtantį stiklą sužalotas kojas. Prisistatymo metu mergina pademonstravo, kaip moka kalbėti kinų kalba.

06. Simona Povilavičiūtė (24). Ji dirba grožio salone, nors jos verslo vadybos diplomas dūla stalčiuje, juokavo pašnekovė. Mergina tiki, kad grožis išgelbės pasaulį ir norėtų atidaryti savo grožio studiją.

07. Kornelija Jurkutė (20). Savo ateitį viena iškalbingiausių ir drąsiausių konkurso dalyvių Kornelija sieja su menais – studijuoja kūrybines industrijas. Taip pat ji atskleidė dainuojanti su merginų grupe.

08. Reda Giedrikaitė (21). Paskutinio kurso VU vokiečių filologijos studentė. Mergina nustebino pareiškusi, kad ateityje norėtų dirbti mokytoja.

09. Patricija Belousova (18). Jos gyvenimo meilė – šokiai, Lietuvos sporto universitete mergina studijuoja choreografiją. Jos trenerė – pasaulio čempionė Edita Daniūtė. Mergina yra ne kartą tapusi Europos vicečempione.

10. Karolina Ignatavičiūtė (20). Po paskaitų kineziterapijos studentė pasakojo važiuojanti į vaikų namus ir ten globojanti neįgaliuosius. Taip pat mėgsta medžioklę ir visureigius. „Aš šaudau tik taikliai“, – žodžių į vatą nevyniojo konkurso finalininkė.

11. Alicija Doveikis (19). „Svarbios dvi medalio pusės – tiek grožis, tiek protas“, – sakė mergina. Vilnietė studijuoja ISM vadybos ir ekonomikos universiteto vadybos ir analitikos pirmame kurse.

12. Gintarė Misiūnaitė (18). Iš Švenčionėlių kilusi mergina Vilniaus universitete studijuoja socialinę politiką. „Matome būsimą prezidentę“, – pajuokavo E. Užaitė.

„Mis Lietuva 2014“ finalininkių grožį šį vakarą vertina verslininkas Benas Gudelis, dizaineris Liutauras Salasevičius, LKL prezidentas Remigijus Milašius, Australijos garbės konsulas ponas Salvatore Antonio – Meschino, vizažo meistras Diego Schoberas, foto studijos „Pix studija“ vadovė ir modelis Eglė Žiūkaitė, TV laidų vedėja Daiva Žeimytė bei modelis ir verslininkė Eglė Grėbliauskaitė.

Po prisistatymo kalbų komisijos pirmininkas Benas Gudelis įvertino konkurso dalyves - realių kandidačių laimėti gražiausios šalies merginos titulą B. Gudelis matė tik 6.

Koks grožio konkursas be maudymosi kostiumėliais pasipuošusių gražuolių? Tiesa, šį kartą juos pakeitė stilizuoti balti rokoko stiliaus korsetai ir kelnaitės. Visos finalininkės buvo papuoštos perukais ir karūnomis.

"Mis Lietuva" 2014

Elegancijos rungčiai merginas rengė dizaineris Liutauras Salasevičius - gražuolės pristatė dvylika prabangių suknelių. Išvydę merginas paskutinį kartą, komisijos nariai išėjo rinkti nugalėtojos.

Konkurso finale merginos kovoja ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo – nugalėtoja laimės unikalią galimybę atstovauti Lietuvai pasauliniuose grožio konkursuose: „Mis Pasaulis 2014“ („Miss World 2014“) ir „Mis Visata 2014“ „Miss Universe“.

Vienas populiariausių kompozitorių Lietuvoje Deivydas Zvonkus ir dainininkių grupė „Pop Ladies“ specialiai konkursui „Mis Lietuva 2014“ paruošė himną. „Mes su grupės merginomis paprašėme Zvonkaus, kad jis sukurtų dainą apie grožį, merginas, apie tai, kas ryškiausia grožio konkursuose ir apskritai grožio pasaulyje. Manau, kad naujoji mūsų daina puikiai atspindės „Mis Lietuva 2014“ konkurse tvyrančią atmosferą,“ – apie  dainos premjerą pasakoja N.Bunkė.

Be N.Bunkės ir grupės „Pop Ladies“ grožio šventėje taip pat koncertavo Linas Adomaitis, „Electronic I“, „Pinup Girls“, „4 Roses“, Jurgis Bruzga, Kristina Ivanova su grupe „Magnit“, „Rollikai“, grupė „ŠarkA“ ir kiti populiariausi atlikėjai.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (667)